![]() |
|
| |||
| |||
| ahoj, když jsem nainstalovat hru pro své děti obrazovky fouká dvojnásobek velikosti a zpráva přijde na obrazovce říká, že není dostatek vizuální prostory (promiňte i cant pamatovat přesnou zprávu) může někdo pomoci, jak i dont want to zkusit znovu v případě, že i poprsí XP Home Edition Intel (R) Pentium (R) 4cpu |
|
| |||
| |||
| To s největší pravděpodobností to bude, protože jste dont mít dost ram hrát hry. Pokud půjdete na http://www.crucial.com/uk/?gclid=COG...FQOVMAodBykuXA mohou udělat systém skenování a zjistěte, které ram je compatiable s počítačem, jeho o něco dražší, ale jeho místě stojí v klidu, že jste zvyklý se starat o zaslání zpět něco jako ne compatiable. cena by měla být kolem 20 liber za 1 GB paměti RAM a jeho velmi snadno instaluje, je zvyklý mít získat někoho, aby to pro vás - Je to prostě hodí velká dlouhá zásuvka ve vaší základní desky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jaká hra je a jaké grafické karty tě dostal?
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Microsoft Visual C + + 2005 SP1 Redistribuovatelná | cba321 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. května 2009 22:12 |
| Visual Basic HELP! (otevření nové podobě) | ryannathans | Obecné Software Chat | 10 | 23. Leden 2009 15:42 |
| Potřebujete pomoc s Visual Studio 2005 | ahyi | Obecné Software Chat | 0 | 21. ledna 2009 21:41 |
| Vista s Visual Basic | Cew27 | Linux & Alternativní OS | 1 | 27. listopadu 2007 14:25 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | Web Design, hosting & SEO | 4 | 8. listopad 2007 02:54 |
| Thread Nástroje | |
| |