![]() |
|
| |||
| |||
| hi i όταν εγκαταστήσετε ένα παιχνίδι για τα παιδιά μου στην οθόνη φυσάει το διπλάσιο μέγεθος και ένα μήνυμα εμφανίζεται στην οθόνη λέγοντας δεν υπάρχει επαρκής χώρος απαιτείται οπτική (sorry i επίκλιση θυμάμαι το ακριβές μήνυμα) μπορεί κανείς να βοηθήσει όπως i dont θέλετε να δοκιμάσετε ξανά σε περίπτωση που θ προτομή XP Home Edition Intel (R) pentium (r) 4cpu |
|
| |||
| |||
| Αυτό που είναι πιθανότερο να είναι γιατί dont έχει αρκετή μνήμη RAM για να παίξουν το παιχνίδι. Αν πάτε να http://www.crucial.com/uk/?gclid=COG...FQOVMAodBykuXA που μπορεί να κάνει σάρωση του συστήματος για να μάθετε που είναι compatiable ζευγαρώσει με τον υπολογιστή σας, το site είναι λίγο ακριβό, αλλά την αξία του την ειρήνη του μυαλού που συνηθίζει να πρέπει να μεριμνούν για την αποστολή τίποτα πίσω ως μη compatiable. το κόστος θα πρέπει να είναι περίπου £ 20 για 1 GB μνήμης RAM και πολύ εύκολο να το εγκαταστήσετε, μπορείτε συνηθίζει να έχουν κάποιον να το κάνει για σας - Απλώς ταιριάζει αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα στην υποδοχή της μητρικής πλακέτας |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τι παιχνίδι είναι αυτό και τι κάρτα γραφικών ήδη έχεις;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Microsoft Visual C + + 2005 SP1 Redistributable | cba321 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 23η Μαΐου 2009 22:12 |
| Visual Basic HELP!! (άνοιγμα νέας μορφής) | ryannathans | Γενικά Λογισμικό Chat | 10 | 23 Ιαν 2009 15:42 |
| Χρειάζεστε βοήθεια με το Visual Studio 2005 | ahyi | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 21 Ιαν 2009 21:41 |
| Vista με Visual Basic | Cew27 | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 27 Νοε 2007 14:25 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 8 Νοε 2007 02:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |