manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Vizualni

Reply

Thread Tools
Old 3. veljača 2008, 06:34
Novi član grupe

Default Vizualni

hi, kada sam instalirati igru za svoju djecu zaslonu puše dvaput na veličinu i poruku, na ekranu se dolazi izgovaranjem nema dovoljno prostora potrebna vizualna (žalostan JA licemjerje sjećati točno poruke) može bilo tko pomoć kao JA dont ištanje to probati opet u slučaju da ga poprsje
XP Home Edition
Intel (R)
Pentium (R) 4cpu
Old 3. veljače 2008, 07:18
Member Group

Default Vizualni

Ovo najvjerojatnije biti jer ste dont imati dovoljno RAM-a za igranje u igri.
Ako idete u http://www.crucial.com/uk/?gclid=COG...FQOVMAodBykuXA oni mogu skenirati sustav kako biste saznali što je ovan compatiable s računalom, njegove malo skuplji ali svoj site isplati mirni da vas običaj morati brinuti o slanju nazad kao ništa ne compatiable.
cijena bi trebala biti oko £ 20 za 1 Gb RAM-a i njegovih vrlo jednostavan za instalaciju, koju imaju običaj da se netko to učiniti za Vas - To se jednostavno ne uklapa se u velikom dugu utičnica u vašoj matičnoj ploči
Old 11 veljača 2008, 05:18
Donatorska Grupa

Default Vizualni

igra je ono što ga i grafičkom karticom ya got?

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Microsoft Visual C + + 2005 SP1 Redistributable cba321 Graphics Cards & Monitors 1 23. svibanj 2009 22:12
Visual Basic POMOĆ! (otvaranje novih formi) ryannathans Općenito Software Chat 10 23 siječanj 2009 15:42
Trebate li pomoć s Visual Studio 2005 ahyi Općenito Software Chat 0 21 siječanj 2009 21:41
Vidik s Visual Basic Cew27 Linux OS i alternativna 1 27. studeni 2007 14:25
Visual Basic 6 momuncoderlife Web Dizajn, Hosting & SEO 4 8. studeni 2007 02:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.