![]() |
|
| |||
| |||
| hi, kada sam instalirati igru za svoju djecu zaslonu puše dvaput na veličinu i poruku, na ekranu se dolazi izgovaranjem nema dovoljno prostora potrebna vizualna (žalostan JA licemjerje sjećati točno poruke) može bilo tko pomoć kao JA dont ištanje to probati opet u slučaju da ga poprsje XP Home Edition Intel (R) Pentium (R) 4cpu |
|
| |||
| |||
| Ovo najvjerojatnije biti jer ste dont imati dovoljno RAM-a za igranje u igri. Ako idete u http://www.crucial.com/uk/?gclid=COG...FQOVMAodBykuXA oni mogu skenirati sustav kako biste saznali što je ovan compatiable s računalom, njegove malo skuplji ali svoj site isplati mirni da vas običaj morati brinuti o slanju nazad kao ništa ne compatiable. cijena bi trebala biti oko £ 20 za 1 Gb RAM-a i njegovih vrlo jednostavan za instalaciju, koju imaju običaj da se netko to učiniti za Vas - To se jednostavno ne uklapa se u velikom dugu utičnica u vašoj matičnoj ploči |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| igra je ono što ga i grafičkom karticom ya got?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Microsoft Visual C + + 2005 SP1 Redistributable | cba321 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 23. svibanj 2009 22:12 |
| Visual Basic POMOĆ! (otvaranje novih formi) | ryannathans | Općenito Software Chat | 10 | 23 siječanj 2009 15:42 |
| Trebate li pomoć s Visual Studio 2005 | ahyi | Općenito Software Chat | 0 | 21 siječanj 2009 21:41 |
| Vidik s Visual Basic | Cew27 | Linux OS i alternativna | 1 | 27. studeni 2007 14:25 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | Web Dizajn, Hosting & SEO | 4 | 8. studeni 2007 02:54 |
| Thread Tools | |
| |