![]() |
|
| |||
| |||
| szia, mikor telepíteni a játékot mert a gyermekek a képernyő fúj kétszerese, és egy üzenet, amikor a képernyőn mondván, hogy nincs elég vizuális térben (sorry i cant emlékszem a pontos üzenet) bárki tud segíteni, ahogy én akarom, hogy ne próbálja meg újra abban az esetben, ha én azt bust XP Home Edition Intel (R) pentium (r) 4cpu |
|
| |||
| |||
| Ez nagy valószínűséggel azért, mert ne legyen elég ram a játék. Ha menni http://www.crucial.com/uk/?gclid=COG...FQOVMAodBykuXA akkor a rendszer scan, hogy megtudja, melyik RAM compatiable van a számítógéphez, hogy egy kicsit drágább, de a helyén megéri a nyugalmat, amit szokás kell aggódni küldő vissza semmit, mivel nem compatiable. költségét meg kell kb 20 az 1 GB RAM, és nagyon könnyű telepíteni, akkor szokás, hogy van valaki, hogy ez az Ön számára - Egyszerűen illik ez a nagy, hosszú socket a alaplap |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| milyen játék ez, és milyen grafikus kártya ya van?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Microsoft Visual C + + 2005 SP1 Redistributable | cba321 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 23. május 2009 22:12 |
| Visual Basic Help! (nyitás új formája) | ryannathans | General Chat szoftver | 10 | 23. január 2009 15:42 |
| Segítségre van szüksége a Visual Studio 2005 | ahyi | General Chat szoftver | 0 | 21. január 2009 21:41 |
| Kilátás a Visual Basic | Cew27 | Linux és OS Alternatív | 1 | 27. november 2007 14:25 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 8. november 2007 02:54 |
| Téma eszközök | |
| |