![]() |
|
| |||
| |||
| Labas, kai aš įdiegti žaidimą savo vaikams ekraną pučia dvigubai didesnis ir pasirodo prane ¹ im ± ekrane, sakydamas nėra pakankamai vietos, reikalingos regėjimo (sorry I cant remember tiksli pranešimas) Can anyone help kaip i dont wanna pabandyti jei aš jį Krūtinė XP Home Edition Intel (R) Pentium (R) 4CPU |
|
| |||
| |||
| Tai labiausiai tikėtina bus nurodytas, nes jūs neturite pakankamai RAM paleisti žaidimą. Jeigu jūs einate į http://www.crucial.com/uk/?gclid=COG...FQOVMAodBykuXA jie gali padaryti sistemą, nuskaityti ir sužinoti, kurie RAM compatiable su kompiuteriu, jo šiek tiek brangesnis, bet jo vertė svetainės apie tai, kad jūs įpratęs taikos nerimauti siuntimo nieko atgal, kaip jos ne compatiable. kaina turėtų būti apie 20 £ ir 1 GB RAM ir labai lengva įdiegti, kad jūs įpratęs turi gauti ką nors darys tai už jus - tai paprasčiausiai jis tinka Big Long socket jūsų pagrindinė plokštė |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žaidimas yra tai, kas ir ką grafikos plokštę Ya got?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Microsoft Visual C + + 2005 SP1 "Redistributable | cba321 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Gegužė 23, 2009 22:12 |
| Visual Basic Help! (atidaro nauja forma) | ryannathans | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 10 | 23 sausis 2009 15:42 |
| Reikia pagalbos su Visual Studio 2005 | ahyi | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | 21 sausis 2009 21:41 |
| Vista su Visual Basic | Cew27 | Linux & Alternative OS | 1 | Lapkritis 27, 2007 14:25 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | Web Design, Hosting & SEO | 4 | Lapkritis 8, 2007 02:54 |
| Temos įrankiai | |
| |