мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Визуелни

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. фебруар 2008, 06:34
Нови члан групе

Default Визуелни

хи, када сам инсталирате игру за своју децу екрану пуше двапут на величину и поруку, на екрану се долази изговарање нема довољно простора потребна визуелна (жалостан ЈА лицемјерје сећати тачно поруке) може било ко помоћ као ЈА донт оскудица за пробати опет у случају да га попрсје
КСП Хоме Едитион
Интел (Р)
Пентиум (Р) 4цпу
Old 3. Мар 2008, 07:18
Мембер Гроуп

Default Визуелни

Ово највероватније бити јер сте донт имати довољно РАМ-а за играње у игри.
Ако идете у хттп://ууу.цруциал.цом/ук/?гцлид=ЦОГ...ФКОВМАодБыкуКСА они могу скенирати систем како бисте сазнали шта је ован цомпатиабле са рачунаром, његове мало скупљи али свој сите исплати мирни да вас обичај морати да брине о слању назад као ништа не цомпатиабле.
цена би требало да буде око 20 £ за 1 ГБ РАМ-а и његових врло једноставан за инсталацију, коју имају обичај да се неко то учинити за Вас - То се једноставно не уклапа се у великом дугу утичница у вашој матичној плочи
Old 11. Мар 2008, 05:18
Донаторска Група

Default Визуелни

игра је оно што га и графичком картицом ыа гот?

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мицрософт Висуал Ц + + 2005 СП1 Редистрибутабле цба321 Грапхицс Цардс & Мониторс 1 23 мај 2009 22:12
Висуал Басиц ПОМОЋ! (отварање нових форми) рыаннатханс Уопштено Софтуаре Цхат 10 23 јануар 2009 15:42
Требате ли помоћ са Висуал Студио 2005 ахыи Уопштено Софтуаре Цхат 0 21 јануар 2009 21:41
Видик са Висуал Басиц Цеу27 Линукс ОС и алтернативна 1 27 новембар 2007 14:25
Висуал Басиц 6 момунцодерлифе Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 4 8 новембар 2007 02:54
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц