![]() |
|
| |||
| |||
| хи, када сам инсталирате игру за своју децу екрану пуше двапут на величину и поруку, на екрану се долази изговарање нема довољно простора потребна визуелна (жалостан ЈА лицемјерје сећати тачно поруке) може било ко помоћ као ЈА донт оскудица за пробати опет у случају да га попрсје КСП Хоме Едитион Интел (Р) Пентиум (Р) 4цпу |
|
| |||
| |||
| Ово највероватније бити јер сте донт имати довољно РАМ-а за играње у игри. Ако идете у хттп://ууу.цруциал.цом/ук/?гцлид=ЦОГ...ФКОВМАодБыкуКСА они могу скенирати систем како бисте сазнали шта је ован цомпатиабле са рачунаром, његове мало скупљи али свој сите исплати мирни да вас обичај морати да брине о слању назад као ништа не цомпатиабле. цена би требало да буде око 20 £ за 1 ГБ РАМ-а и његових врло једноставан за инсталацију, коју имају обичај да се неко то учинити за Вас - То се једноставно не уклапа се у великом дугу утичница у вашој матичној плочи |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| игра је оно што га и графичком картицом ыа гот?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мицрософт Висуал Ц + + 2005 СП1 Редистрибутабле | цба321 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 23 мај 2009 22:12 |
| Висуал Басиц ПОМОЋ! (отварање нових форми) | рыаннатханс | Уопштено Софтуаре Цхат | 10 | 23 јануар 2009 15:42 |
| Требате ли помоћ са Висуал Студио 2005 | ахыи | Уопштено Софтуаре Цхат | 0 | 21 јануар 2009 21:41 |
| Видик са Висуал Басиц | Цеу27 | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 27 новембар 2007 14:25 |
| Висуал Басиц 6 | момунцодерлифе | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 4 | 8 новембар 2007 02:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |