![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba ne zaman çocuk ekran darbeler için iki kez ve boyutunu bir oyun yüklemek bir mesaj ekrana söyleyerek ilgili yeterli görsel alan gerekli değildir gelir (özür dilerim ben tam mesajı hatırlıyorum) cant herkes I dont olarak yardımcı olabilir tekrar denemek istiyorum Ben iflas durumunda bu XP Home Edition Intel (R) Pentium (r) 4cpu |
|
| |||
| |||
| Çünkü yeterince oyun oynamak için koç yok Bu en olasılığı. Eğer gitmek http://www.crucial.com/uk/?gclid=COG...FQOVMAodBykuXA , onun biraz pahalı sitesi ancak değer bir alışkanlık aklın barış geri onun compatiable olarak bir şey gönderme hakkında endişelenmenize gerek bir sistem hangi koç bilgisayarınıza compatiable olduğunu bulmak için tarama yapabilirsiniz. maliyeti yaklaşık 20 £ 1 GB RAM ve kurulumu çok kolay için, alışmış biri için bunu yapmak için var olmalıdır - Bu sadece anakartınızın bu büyük uzun soketine uyan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oyun ve seni ne var ne grafik kartı bu?
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|