![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт, коли я встановити гру для моїх дітей, на екрані ударів в два рази більше і повідомлення з'являється на екрані, що там не вистачає візуального простору потрібно (шкода, що я нахиляє пам'ятаю точного повідомлення) може хто-небудь допомагати Dont як я хочу, щоб спробувати його знову У випадку бюст я це XP Edition додому Intel (R) Pentium (R) 4CPU |
|
| |||
| |||
| Це скоріше за все, тому що ви не маєте достатньо оперативної пам'яті для гри. Якщо ви йдете до http://www.crucial.com/uk/?gclid=COG...FQOVMAodBykuXA вони можуть зробити сканування системи, щоб з'ясувати, які ОЗУ compatiable з комп'ютером, його трохи дорожче свого сайту, але варто спокій, які вам не доведеться турбуватися про відправлення назад як-небудь його не compatiable. вартість повинна бути близько £ 20 за 1 Гб оперативної пам'яті і дуже проста в установці, ви не будете мати, щоб кого-небудь зробить це за вас - він просто підходить вона велика довгий розетка у вашій материнської плати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| яка гра це і графічною картою я отримав?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Microsoft Visual C + + 2005 SP1 Redistributable | cba321 | Графічні карти & Монітори | 1 | 23 травня 2009 22:12 |
| Visual Basic Help! (відкриття нової форми) | ryannathans | General Software чат | 10 | 23 січня 2009 15:42 |
| Потрібна допомога з Visual Studio 2005 | ahyi | General Software чат | 0 | 21 січня 2009 21:41 |
| Перспектива з Visual Basic | Cew27 | Linux & альтернативних ОС | 1 | 27 листопада 2007 14:25 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | Веб дизайн, хостинг & SEO | 4 | 8 листопада 2007 02:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |