![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Moji synové přítel má podloubí konzole Xbox 360 a má suddently přestali zobrazovat nic o televizi. Bylo pokutu chvilku, ale když mám zapnutý ještě obrazovce říká signál obdržených atd. kabelů byly kontrolovány, aby věděl, v případě, že grafická karta je pryč ..... xbox 360, je rok starý . Jakékoliv myšlenky by byla vděčná! díky Děkan |
|
| |||
| |||
| i dont vlastní XBox tak im není tak jistý, ale je tam moc dosáhnout na konzoli? Pokud ano, zkuste wiggling dráty. je skutečnost, že je příliš hrál? stejně jako každý den po dobu delší než 5 hodin, nebo .. Na další list, jsem myslel něco jiného, když jsem četl tento |
|
| |||
| |||
| prý stačí dostat zvuk přes displej monitoru a nic jiného tak pravděpodobně grafickou kartou. jí zlomil pár dní poté, co vypršela záruka! Hmmmmmmmm! |
|
| |||
| |||
| Aaaaah .. haha. JUST po záruka skončila, je na mizině. Náhoda? Myslím, že jste se rozhodli ..... ![]() Každopádně, hodně štěstí k vám. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| IBM T43 Display Driver problém | darshpreet | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 3. června 2009 03:14 |
| Počítačové Problém, se nezobrazí věc .. : ( | JMember | Obecné Hardware Chat | 6 | 20. březen 2009 05:10 |
| Problém s webovou stránkou zobrazení | atorres0506 | Web Design, hosting & SEO | 3 | 16. červenec 2008 08:33 |
| Xbox Live Problém? | its.sid | PC a herní konzole | 6 | 18. leden 2008 10:30 |
| 80. 90. Video Arcade Emulátor | CG Man | Obecné Software Chat | 7 | 7. červen 2007 11:07 |
| Thread Nástroje | |
| |