μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Οπτική Απεικόνιση Πρόβλημα για την κονσόλα Xbox 360 Arcade

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Δεκεμβρίου 2008, 13:40
Ομάδα Δωρητών

Γεια σου
Γιους φίλος μου έχει μια κονσόλα Xbox 360 στοά και έχει διακοπεί εμφανίζοντας suddently τίποτα σχετικά με την τηλεόραση. Θα ήταν ωραία μια στιγμή, αλλά όταν έχεις ενεργοποιημένη και πάλι, η οθόνη λέει δεν ελήφθη σήμα κ.λπ. τα καλώδια σύνδεσης έχουν ελεγχθεί, ώστε να ξέρω αν η κάρτα γραφικών είναι πάει ..... Xbox 360 είναι ένα ετών .

Κάθε ιδέες θα ήμουν ευγνώμων!

ευχαριστώ

Dean
Old 14 Δεκέμβρη 2008, 11:27
Μέλος Ομάδα

i dont δικό XBox im έτσι δεν είναι τόσο σίγουρη, αλλά υπάρχει δύναμη φθάνοντας την κονσόλα; αν ναι, δοκιμάστε wiggling τα καλώδια. είναι να είναι υπερβολικά παίξει; όπως καθημερινά για περισσότερο από 5 ώρες ή ..

Σε ένα άλλο σημείωμα, σκεφτόμουν κάτι άλλο όταν διάβασα αυτό το
Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας dfr200764 View Post
αλλά όταν έχεις ενεργοποιημένη πάλι
Old 14 Δεκέμβρη 2008, 12:15
Ομάδα Δωρητών

προφανώς μόλις λάβετε ήχο από την οθόνη να παρακολουθούν και να μη τι άλλο τόσο ίσως η κάρτα γραφικών. ότι έσπασε ένα-δύο μέρες μετά την εγγύηση έληξε! Hmmmmmmmm!
Old 14 Δεκ 2008, 13:01
Μέλος Ομάδα

aaaaah .. haha. Αμέσως μετά τη λήξη της εγγύησης, που έσπασε. Σύμπτωση; Νομίζω ότι έχετε αποφασίσει .....
Τέλος πάντων, καλή τύχη σε εσάς.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.