manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Visual Display Problem na Xbox 360 Arcade

Reply

Thread Tools
Old 13. prosinca 2008, 13:40
Donatorska Grupa

Bok
Moj prijatelj ima sinove Xbox 360 Arcade konzola i ima suddently prestao s prikazivanjem ništa na televiziji. Bilo je fino jednom trenutku, ali kad ga je dobio ponovo uključen, ekran ne kaže se primljeni signal i sl. kabela veze imaju sve provjerava, tako je bio zadivljen ako je grafička kartica je otišao ..... Xbox 360 je godina .

Bilo koji ideja bi biti zahvalni!

hvala

Dekanat
Old 14. prosinca 2008, 11:27
Member Group

ja dont posjedovati Xbox pa im nije tako siguran, ali je tu moć Dosegnut konzola? Ako da, probajte wiggling se žica. je li se prekomjerno igrali? kao što su svakodnevni za više od 5 sati ili ..

Na drugoj bilješki, sam mislio nesto drugo, kada sam pročitao ovo
Quote:
Originally Posted by dfr200764 View Post
ali kad ga je dobio uključen opet
Old 14. prosinca 2008, 12:15
Donatorska Grupa

naizgled samo dobiti zvuk preko ekrana monitora i ništa drugo, tako vjerojatno i grafičke kartice. ga razbila par dana nakon što je jamstvo isteklo! Hmmmmmmmm!
Old 14 pro 2008, 13:01
Member Group

aaaaah .. haha. Nakon jamstvo isteklo, on razbio. Slučajnost? Mislim da se odlučite .....
U svakom slučaju, sretno vam.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.