![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Moj prijatelj ima sinove Xbox 360 Arcade konzola i ima suddently prestao s prikazivanjem ništa na televiziji. Bilo je fino jednom trenutku, ali kad ga je dobio ponovo uključen, ekran ne kaže se primljeni signal i sl. kabela veze imaju sve provjerava, tako je bio zadivljen ako je grafička kartica je otišao ..... Xbox 360 je godina . Bilo koji ideja bi biti zahvalni! hvala Dekanat |
|
| |||
| |||
| ja dont posjedovati Xbox pa im nije tako siguran, ali je tu moć Dosegnut konzola? Ako da, probajte wiggling se žica. je li se prekomjerno igrali? kao što su svakodnevni za više od 5 sati ili .. Na drugoj bilješki, sam mislio nesto drugo, kada sam pročitao ovo |
|
| |||
| |||
| naizgled samo dobiti zvuk preko ekrana monitora i ništa drugo, tako vjerojatno i grafičke kartice. ga razbila par dana nakon što je jamstvo isteklo! Hmmmmmmmm! |
|
| |||
| |||
| aaaaah .. haha. Nakon jamstvo isteklo, on razbio. Slučajnost? Mislim da se odlučite ..... ![]() U svakom slučaju, sretno vam. |