kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

A vizuális megjelenítés az Xbox 360 Arcade

Reply

Téma eszközök
Old December 13, 2008, 13:40
Donor Group

Default A vizuális megjelenítés az Xbox 360 Arcade

Szia
Fiaim barátja egy Xbox 360 Arcade konzol és az suddently megállt Megjelenítve valamit a tévében. Ez volt egy szép pillanata, de ha van kapcsolva újra a képernyőn azt mondja, nincs jel, hogy a kapott stb kábelcsatlakozások minden ellenőrzött ezért arra gondoltam, ha a grafikus kártya elment ..... Xbox 360 egy éves .

Any ideas hálás lenne!

köszönöm

Dean
Old December 14, 2008, 11:27
Csoport tagja

i dont saját XBox im so nem olyan biztos, de ott van hatalom eléri a konzol? Ha igen, próbáld wiggling a vezetékeket. ez nem túl játszott? mint a mindennapok több mint 5 órát vagy ..

A másik megjegyzés, arra gondoltam, valami mást, amikor elolvastam ezt a
Idézet:
Originally Posted by dfr200764 View Post
de ha van kapcsolva újra
Old December 14, 2008, 12:15
Donor Group

látszólag csak kap hangot a megjelenítő monitor, és semmi mást így valószínűleg a grafikus kártya. törte meg egy-két napon belül a jótállás lejárt! Hmmmmmmmm!
Old December 14 2008, 13:01
Csoport tagja

Aaaaah .. haha. Után lejárt a garancia, hogy eltört. Véletlen? Azt hiszem ..... úgy dönt
Mindegy, sok sikert neked.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.