![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Fiaim barátja egy Xbox 360 Arcade konzol és az suddently megállt Megjelenítve valamit a tévében. Ez volt egy szép pillanata, de ha van kapcsolva újra a képernyőn azt mondja, nincs jel, hogy a kapott stb kábelcsatlakozások minden ellenőrzött ezért arra gondoltam, ha a grafikus kártya elment ..... Xbox 360 egy éves . Any ideas hálás lenne! köszönöm Dean |
|
| |||
| |||
| i dont saját XBox im so nem olyan biztos, de ott van hatalom eléri a konzol? Ha igen, próbáld wiggling a vezetékeket. ez nem túl játszott? mint a mindennapok több mint 5 órát vagy .. A másik megjegyzés, arra gondoltam, valami mást, amikor elolvastam ezt a |
|
| |||
| |||
| látszólag csak kap hangot a megjelenítő monitor, és semmi mást így valószínűleg a grafikus kártya. törte meg egy-két napon belül a jótállás lejárt! Hmmmmmmmm! |
|
| |||
| |||
| Aaaaah .. haha. Után lejárt a garancia, hogy eltört. Véletlen? Azt hiszem ..... úgy dönt ![]() Mindegy, sok sikert neked. |