![]() |
|
| |||
| |||
| הי הבנים שלי יש חבר Xbox 360 Arcade Console והיא כוללת suddently עצר מציג כלום על הטלוויזיה. זה היה בסדר גמור רגע אחד, אבל כשזה הגיע מופעלת שוב, המסך לא אומר להיות האות קיבלו את כבל חיבורים וכו 'יש כל כך היה בדק תהיתי אם כרטיס המסך הוא נעלם ..... Xbox 360 היא בת . יש לך רעיונות יהיה אסיר תודה! תודה דיקן |
|
| |||
| |||
| i dont יש Xbox IM כך לא כל כך בטוח, אבל האם יש כוח להגיע המסוף? אם כן, נסה את חוטי wiggling. הוא שיחק אותה להיות מוגזם? כמו כל יום במשך יותר מ 5 שעות או .. הערה אחר, חשבתי משהו אחר כאשר אני קורא את זה |
|
| |||
| |||
| ככל הנראה, אתה פשוט נשמע דרך להציג לפקח על שום דבר אחר כך כנראה את כרטיס המסך. זה שבר כמה ימים לאחר שפג תוקפו של אחריות! Hmmmmmmmm! |
|
| |||
| |||
| aaaaah .. haha. רק לאחר האחריות פגה, זה שבר. צירוף מקרים? אני חושב שאתה תחליט ..... ![]() בכל מקרה, מזל טוב לך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| IBM T43 מנהל התקן תצוגה בעיה | darshpreet | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 3rd יוני 2009 03:14 |
| מחשב הבעיה, לא יציג דבר .. : ( | JMember | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 20 מרץ 2009 05:10 |
| בעיה עם דף אינטרנט לתצוגה | atorres0506 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | 16th יולי 2008 08:33 |
| Xbox Live הבעיה? | its.sid | PC & קונסולת משחקים | 6 | 18 ינואר 2008 10:30 |
| 80s 90s וידאו Arcade אמולטור | CG האדם | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 7 יוני 2007 11:07 |
| שרשרת כלים | |
| |