![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Mano sūnus draugas turi "Xbox 360" arcade console ir ji sustojo suddently Parodyta nieko apie televiziją. Ji buvo gerai vienai akimirkai, bet kai jis gavo įjungti vėl, ekranas sako nėra signalo gavimo ir kt kabeline visi buvo tikrinami, buvo įdomu, jei video korta dingo ..... Xbox 360 metų . Any ideas dėkingas! ačiū Dekanas |
|
| |||
| |||
| I dont savo Xbox, kad jiems nėra taip tikrai, bet ten galia pasiekti konsolę? Jei taip, pabandykite wiggling laidų. tai yra pernelyg grojo? kaip kasdien daugiau nei 5 valandas, arba .. Į kitą įrašą, aš galvojau kažkas, kai aš perskaičiau šį |
|
| |||
| |||
| matyt tiesiog gauti garso per ekranas ir nieko daugiau, kad tikriausiai grafikos plokštę. jį sumušė pora dienų po to, kai garantija nebegalioja! Hmmmmmmmm! |
|
| |||
| |||
| Aaaaah .. HaHa. Iškart po garantinio termino pabaigos, ji sugedo. Sutapimas? Manau ..... jums nuspręsti ![]() Anyway, sėkmės jums. |