mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Visual Display problēmu Xbox 360 Arcade

Reply

Thread Tools
Old Decembris 13, 2008, 13:40
Donors Group

Čau
Mani dēli draugam ir xbox 360 arcade konsole, un tai ir suddently pārtrauca attēlot neko par televīziju. Tas bija fine vienu brīdi, bet, kad tas nonāca ieslēgts atkal ekrāns saka nav signāla saņemšanas utt kabeļu savienojumi un tie visi ir pārbaudīti tik bija jautājums, ja grafikas karte ir pagājis ..... xbox 360 ir gadu vecs .

Jebkuras idejas, būtu pateicīgs!

pateicība

Dean
Old Decembris 14, 2008, 11:27
Loceklis

i dont savu Xbox līdz im nav tik pārliecināts, bet tur jauda sasniedz konsole? ja jā, mēģiniet wiggling vadiem. Varbūt tā ir pārāk loma? kā ikdienas vairāk nekā 5 stundas vai ..

Uz citu zināšanai, es biju domājis ko citu, kad es izlasīju šo
Quote:
Originally Posted by dfr200764 View Post
bet, kad tas nonāca ieslēgts atkal
Old Decembris 14, 2008, 12:15
Donors Group

acīmredzot jūs vienkārši iegūt skaņu ar displeja monitors, un nekas cits tik droši grafikas karte. tas salauza pāris dienas pēc garantijas beigām! Hmmmmmmmm!
Old Decembris 14, 2008, 13:01
Loceklis

aaaaah .. haha. Tieši pēc garantijas termiņa beigām tā izsludināšanas. Nejaušība? Es domāju, ka ..... jūs nolemjat
Anyway, veiksmi jums.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.