![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Moji synovia priateľ má podloubí konzola Xbox 360 a má suddently prestali zobrazovať nič o televízii. Bolo pokutu chvíľku, ale keď mám zapnutý ešte obrazovke hovorí signál obdržaných atď káblov boli kontrolované, aby vedel, v prípade, že grafická karta je preč ..... xbox 360, je rok starý . Akékoľvek myšlienky by bola vďačná! vďaka Dekan |
|
| |||
| |||
| i dont vlastné XBox tak im nie je tak istý, ale je tam moc dosiahnuť na konzole? Ak áno, skúste wiggling drôty. je skutočnosť, že je príliš hral? rovnako ako každý deň po dobu dlhšiu ako 5 hodín, alebo .. Na ďalší list, som myslel niečo iné, keď som čítal tento |
|
| |||
| |||
| prý stačí dostať zvuk cez displej monitora a nič iného tak pravdepodobne grafickou kartou. jej zlomil pár dní potom, čo skončila záruka! Hmmmmmmmm! |
|
| |||
| |||
| Aaaaah .. haha. JUST po záruka skončila, je na mizine. Náhoda? Myslím, že ste sa rozhodli ..... ![]() Každopádne, veľa šťastia k vám. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IBM T43 Display Driver problém | darshpreet | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 3. júna 2009 03:14 |
| Počítačové Problém, sa nezobrazí vec .. : ( | JMember | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 20. marec 2009 05:10 |
| Problém s webovou stránkou zobrazenie | atorres0506 | Web Design, hosting & SEO | 3 | 16. júl 2008 08:33 |
| Xbox Live Problém? | its.sid | PC a herné konzoly | 6 | 18. január 2008 10:30 |
| 80. 90. Video Arcade Emulátor | CG Man | Všeobecné Software Chat | 7 | 7. jún 2007 11:07 |
| Thread Tools | |
| |