![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Мої сини один Xbox 360 Arcade консолі і вона зупинилася suddently нічого показані по телебаченню. Це було добре один момент, але коли він отримав включається знову на екрані каже, що сигнал не надходить т.д. кабелів всі були перевірені так було цікаво, якщо відеокарта пішов ..... Xbox 360 років . Будь-які ідеї був би вдячний! спасибо Дін |
|
| |||
| |||
| I Dont власної XBox таке їм не впевнений, але є потужність, яка потрапляє на консоль? Якщо так, спробуйте ворушити дроти. це зайвої грали? як кожен день протягом більш ніж 5 часов .. З іншого боку, я думав що щось інше, коли я читав цю |
|
| |||
| |||
| Мабуть, ви просто отримаєте звук через монітор і нічого такого, мабуть, відеокарти. він зламав пару днів після закінчення гарантії! Hmmmmmmmm! |
|
| |||
| |||
| Aaaaah .. Ха-ха. Відразу після гарантії минув, він зламався. Збіг? Я думаю, ви вирішите ..... ![]() У будь-якому випадку, удачі вам. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| IBM T43 Display Driver проблема | darshpreet | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 3 червня 2009 03:14 |
| Комп'ютерна проблема, а не буде відображати річ .. : ( | JMember | Генеральний обладнання чат | 6 | 20 березня 2009 05:10 |
| Проблема з відображенням веб сторінку | atorres0506 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 16 липня 2008 08:33 |
| Xbox Live проблема? | its.sid | PC & консоль Gaming | 6 | 18 січня 2008 10:30 |
| 80s 90s відео Arcade Emulator | CG Man | General Software чат | 7 | 7 червня 2007 11:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |