![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Току-що купих Viva Pinata за PC, като видя, че ми приятели в 360, помислих, че е готин, така че аз отидох и го купи. Но веднъж аз installled нея и всичко, той свикнал friggen бягай! Той казва моята видео карта не е достатъчно достатъчно, имам Intel 82915/GV/910GL видео карта, а аз съм много сигурен, че моята карта трябва да бъде в състояние да изпълня този игра ... аз съм добре във всички други спецификации в играта, са 228G те години на паметта, 185 грама на разположение за използване, имам Концертен на RAM, компютъра ми е HP от Мисля, че за 2004 ... Pentium 4 Duo prossesor, така че тези, всички са добре, а аз си мисля, VID карта трябва да бъде в състояние да го изпълним! Защо да не е тя? Аз сте опитвали понижаване на всички настройки на моя COMP и приучавам Run ... аз арго дори да влязат в игра да се опита да намали настройките на самата игра или да се работи за промяна на решенията, II кликнете игра и тя immiediately затваря. .. моля помощ ... пощата **** всички отговори да публикувате тук прекалено .... Благодаря! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| имате нужда от изглед към тичам този мач, и ако вие ще получите достъп тогава ще се нуждаете от друг GB овен, дори за основни hime (ако ви играят игри) и вашата видео-карта е на борда, нали? също ще трябва нещо малко по-добре
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT дават ти имейл изложени приятел ви питам за спам ![]() Мисля, че сиренето е прав е вашата карта на борда? прилича на него, и ако е така този проблема така му било OS ъпгрейд или картичка ъпгрейд или и двете
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|