![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem koupil Viva Pinata pro PC, viděl u mých přátel na 360, myslela, že to bylo v pohodě, tak jsem šel a koupil ji. Ale jednou jsem installled a to vše je zvyklý friggen utíkej! To říká moje grafická karta není dostatečná natolik, mám grafickou kartu Intel 82915/GV/910GL, a já jsem docela jistý, že moje karta by měla být schopna provozovat tuto hru ... jsem pokutu ve všech ostatních specifikací ve hře, mají 228G na paměti, 185 g k dispozici k užívání, mám Gig RAM, můj počítač je HP z Myslím, že v roce 2004 ... Pentium 4 duo prossesor, tak ty jsou všichni v pohodě, a myslím si, že moje vid karty by měl být schopen spustit! Proč ne? Jsem se pokusil snížit všechna nastavení na můj comp a to zvyklý běží ... já dotírat dokonce dostat do hry, aby se pokusit snížit nastavení hra samotná běží na nebo změnit usnesení, ii klikněte hrát a immiediately zavře. .. prosím pomozte ... e-mail **** všechny odpovědi na příspěvek na zde .... Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potřebujete průhled ke spuštění této hry, a pokud budete mít průhled pak budete potřebovat další GB paměti RAM i pro hime základní (je-li vaše hraju hry) a grafická karta je na palubě v pořádku? tak budete muset něco málo lepší
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont dát tě na e-mail s dotazem na váš kamarád spam ![]() Myslím, že sýr je správné je vaše karta na palubě? vypadá to, a pokud ano, to je problém takže buď OS upgrade nebo upgradu karty nebo obojí
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|