μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Viva pinata τεμ .. χρειάζονται βοήθεια! Δεν θα τρέχει!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2η Φεβρουαρίου 2008, 15:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Απλά αγόρασε Viva Pinata για το PC, το είδαμε σε 360 για τους φίλους μου, νόμιζα ότι ήταν cool, έτσι πήγα και αγόρασα. Αλλά όταν μου installled και τα πάντα, αυτό wont friggen τρέχει! Λέει μου κάρτα βίντεο δεν αρκεί αρκετά, έχω μια κάρτα βίντεο 82915/GV/910GL Intel, και είμαι σίγουρος ότι την κάρτα μου θα πρέπει να είναι σε θέση να εκτελέσετε αυτό το παιχνίδι ... Είμαι πρόστιμο σε όλες τις άλλες προδιαγραφές στο παιχνίδι, έχουν 228G της μνήμης, 185g διαθέσιμοι να χρησιμοποιήσει, έχω μια Gig RAM, ο υπολογιστής μου είναι ένα από HP πιστεύω ότι για το 2004 ... Pentium 4 δίδυμο prossesor, έτσι ώστε αυτές είναι όλα ωραία, και νομίζω ότι μου vid κάρτα θα πρέπει να είναι σε θέση να το τρέξετε! Γιατί έτσι δεν είναι; Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις της μείωσης μου comp και συνηθίζει τρέχει ... I επίκλισης ακόμη μπει στο παιχνίδι για να προσπαθήσουν να μειώσουν τις ρυθμίσεις το παιχνίδι τρέχει σε ή να αλλάξετε τα ψηφίσματα, ii πατήστε play και immiediately κλείνει. παρακαλούμε να βοηθήσουν ... .. e-mail **** όλες τις απαντήσεις σε θέση για πολύ εδώ .... Σας ευχαριστούμε!
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 17:34
Banned Ομάδα

Vista θα πρέπει να εκτελέσετε το παιχνίδι και αν πρόκειται να πάρετε Vista θα πρέπει να έχετε μια άλλη GB μνήμης RAM ακόμα και για hime βασικού (αν σας playin παιχνίδια) και την κάρτα οθόνης σας είναι επί του σκάφους, έτσι; και θα χρειαστεί κάτι λίγο καλύτερα

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 17:59
Ομάδα Δωρητών

dont ya δώσει αναφέρονται φίλε email σας ζητά spam

Νομίζω ότι το τυρί είναι δικαίωμα

είναι επί του σκάφους, η κάρτα σας; μοιάζει με αυτό, και αν ναι thats το πρόβλημα

OS είτε έτσι την αναβάθμιση ή την αναβάθμιση της κάρτας ή και τα δύο

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.