![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Upravo sam kupio Viva Pinata za PC, to vidjeli kod mojih prijatelja na 360, misli da je cool, pa sam otišao i kupio ga. Ali jednom kada sam ga installled i sve to navika friggen pokrenuti! Ona kaže moj video kartica nije dovoljna, imam Intel 82915/GV/910GL video karticu, i Im 'ljepušan siguran taj moj kartice bi trebale biti u mogućnosti pokrenuti ovu igru ... I'm fine u svim ostalim specifikacijama u igri, imaju 228G's memorije, 185g je raspoloživ za korištenje, imam harpun RAM-a, moj računalo je HP od mislim da je 2004 ... Pentium 4 duo prossesor, pa oni su svi u redu, i ja misliti moj vid karticu bi trebao biti u mogućnosti to trčanje Internet! Zašto ne? Ive 'pokušao spuštanjem sve postavke na moj comp i to običaj trčanje ... ja licemjerje ravan ući u igru pokušati smanjiti postavke igra sama radi na ili za promjenu rezolucije, ii kliknite play a immiediately zatvara. ... .. ugoditi pomoć e-mail **** sve odgovore na post na tu previše .... Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista morate pokrenuti igru i da li ćete dobiti vidik onda trebat će vam još jedan GB RAM-a čak i za osnovne hime (ako vaš playin igre) i vaš video kartica onboard pravo? dobro, trebat će vam Nešto se malo bolje
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont popuštanje ya out prijatelj vaše e-pošte tražeći spama ![]() Mislim da je u pravu sira vaša je onboard karticu? izgleda kao da, i ako je tako taj problem tako bilo OS nadogradnju njegove kartice ili nadograditi ili oba
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|