![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Én most vettem Viva Pinata PC-hez, és látta, hogy a barátaim a 360, gondoltam, hogy hideg volt, úgyhogy elmentem és megvettem. De ha már installled és mindent meg szokott friggen fuss! Azt mondja az én videokártya nem elegendő elég, van egy Intel 82915/GV/910GL videokártya, és én vagyok elég biztos, hogy a kártya képes futtatni ezt a játékot ... Jól vagyok, minden más előírások A játék, a 228G a memória, 185g elérhető használatát, van egy koncert a RAM, a számítógépet és a HP-t azt hiszem, 2004 ... Pentium 4 Duo prossesor, így ezek mind finom, és azt hiszem, én vid kártya lehetővé kell tenni, hogy fuss el! Miért nem? Megpróbáltam csökkenti a beállításokat én kötelező és szokott futni ... I cant is kap a játék, hogy megpróbálja csökkenteni a beállításokat a játék is fut, vagy megváltoztatni a állásfoglalások, II kattintson játszani, és immiediately ér. ... .. kérem, segítsen az e-mail **** az összes választ közzéteszi itt is .... Köszönöm!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
szükségünk van kilátás futtatni a játékot, és ha megyek, hogy vista, akkor szükség van egy másik GB RAM még hime alap (ha szórakozik játékok), és a videokártya is a fedélzeten van? jól kell valamit, egy kicsit jobban
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
dont ya adja meg e-mail barátom a kérő spam
![]() Azt hiszem, igaza van, sajt az a kártya a fedélzeten? Úgy néz ki, és ha igen, amit a probléma így akár OS frissítés vagy upgrade-kártya, vagy mindkettő
|