![]() |
|
| |||
| |||
| אני רק קונה Viva Pinata עבור המחשב, ראיתי את זה על 360 חברים שלי, חשבתי שזה מגניב, אז הלכתי ו קנו את זה. אבל ברגע שאני installled זה והכל, זה הרגל friggen רוץ! הוא אומר לי את כרטיס המסך אינו מספיק מספיק, יש לי כרטיס וידאו 82915/GV/910GL אינטל, ואני די בטוח כי הכרטיס שלי אמור להיות מסוגל להפעיל את המשחק ... אני בסדר בכל שאר המפרט את המשחק, יש 228G של זיכרון, 185g תהיה זמינה לשימוש, יש לי חלטורה של זיכרון RAM, המחשב שלי הוא של HP מ I think it's 2004 ... פנטיום 4 שנים prossesor, כך כל אלה הם בסדר גמור, ואני חושב שלי vid הכרטיס אמור להיות מסוגל להפעיל אותו! למה לא? ניסיתי להקטין את כל ההגדרות שלי comp wont והוא מפעיל צביעות ... אני אפילו להיכנס למשחק כדי לנסות להקטין את ההגדרות של המשחק עצמו או פועל על מנת לשנות את החלטות, II לחץ לשחק והוא immiediately נסגר. .. אנא עזרו ... דואר אלקטרוני **** כל התשובות כאן כדי לכתוב על מדי .... תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך Vista כדי להריץ את המשחק ואם אתה הולך Vista אז תצטרך עוד GB של RAM גם hime בסיסית (אם playin משחקים) וכן את כרטיס המסך הוא onboard נכון? ובכן תצטרך משהו קצת יותר טוב
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont לתת לך את הדוא"ל שלך חבר מבקש זבל ![]() אני חושב גבינה היא זכות הכרטיס שלך הוא onboard? נראה, ואם כן thats את הבעיה כדי לשדרג את מערכת ההפעלה או לשדרג או כרטיס או שניהם גם יחד