mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Viva Pinata "PC .. reikia pagalbos! Won't Run!

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 2, 2008, 15:37
Naujas Narys

Default Viva Pinata "PC .. reikia pagalbos! Won't Run!

Aš ką tik nupirko Viva Pinata "PC, pamatysite tai ne mano draugai apie 360, maniau jis buvo kietas, todėl nuėjau ir nusipirkau ją. Bet kai aš installled ji ir viskas, jis įpratęs friggen run! Jis sako mano vaizdo plokštė nėra pakankama, aš turiu Intel 82915/GV/910GL vaizdo plokštę, ir aš esu gana įsitikinęs, kad mano kortelė turi galėti paleisti šį žaidimą ... I'm fine visų kitų specifikacijos į žaidimą, kad 228G savo atminties, 185g's galima naudoti, aš GIG RAM, mano kompiuteris HP nuo Manau, kad 2004 m. ... "Pentium 4 Duo prossesor, kad tie visi jie gerai ir manau, kad mano vid kortelė turi galėti paleisti jį! Kodėl ne? I've tried sumažinti visus nustatymus į mano comp ir wont run ... I cant net patekti į žaidimą, bandykite mažinti nustatymai Žaidimas veikia arba pakeisti rezoliuciją, II spustelėkite žaisti ir immiediately užsidaro. .. please help ... E-mail **** visus atsakymus į postą čia .... Thanks!
Old Vasaris 6, 2008, 17:34
Banned Group

jums reikia Vista paleisti šį žaidimą, ir jei jūs ketinate gauti Vista, tada jums reikės kitą GB RAM net HiME pagrindinio (jei jūsų PlayIn games) ir video korta Borto teisę? gerai jums reikės Somethin šiek tiek geriau

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Vasaris 6, 2008, 17:59
Donorų grupės

Dont Give Ya laišką iš savo draugų prašydama spam

Manau, kad sūris teisė

jūsų kortelė laive? atrodo jis, ir jei taip thats problema

todėl jos arba KT arba atnaujinti kortelės atnaujinimo arba abu

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.