![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik nupirko Viva Pinata "PC, pamatysite tai ne mano draugai apie 360, maniau jis buvo kietas, todėl nuėjau ir nusipirkau ją. Bet kai aš installled ji ir viskas, jis įpratęs friggen run! Jis sako mano vaizdo plokštė nėra pakankama, aš turiu Intel 82915/GV/910GL vaizdo plokštę, ir aš esu gana įsitikinęs, kad mano kortelė turi galėti paleisti šį žaidimą ... I'm fine visų kitų specifikacijos į žaidimą, kad 228G savo atminties, 185g's galima naudoti, aš GIG RAM, mano kompiuteris HP nuo Manau, kad 2004 m. ... "Pentium 4 Duo prossesor, kad tie visi jie gerai ir manau, kad mano vid kortelė turi galėti paleisti jį! Kodėl ne? I've tried sumažinti visus nustatymus į mano comp ir wont run ... I cant net patekti į žaidimą, bandykite mažinti nustatymai Žaidimas veikia arba pakeisti rezoliuciją, II spustelėkite žaisti ir immiediately užsidaro. .. please help ... E-mail **** visus atsakymus į postą čia .... Thanks! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jums reikia Vista paleisti šį žaidimą, ir jei jūs ketinate gauti Vista, tada jums reikės kitą GB RAM net HiME pagrindinio (jei jūsų PlayIn games) ir video korta Borto teisę? gerai jums reikės Somethin šiek tiek geriau
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont Give Ya laišką iš savo draugų prašydama spam ![]() Manau, kad sūris teisė jūsų kortelė laive? atrodo jis, ir jei taip thats problema todėl jos arba KT arba atnaujinti kortelės atnaujinimo arba abu
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|