![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| JA just kupiony Viva Pinata na PC, widząc go w moich znajomych na 360, że to było fajne, więc i poszedł i kupił ją. Ale raz installled I to wszystko, to wont friggen run! To mówi moja karta graficzna nie jest wystarczająco dobre, mam Intel 82915/GV/910GL karty graficznej, a ja jestem całkiem pewny, że moja karta powinna być w stanie uruchomić tą grę ... I'm fine w innych specyfikacjach w grze, mają 228G w pamięci, 185g dostępnych do wykorzystania, mam Gig RAM, mój komputer HP z I think it's 2004 ... Pentium 4 duet prossesor, więc wszystkie te są dobrze, i myślę, my vid karta powinna być w stanie uruchomić go! Dlaczego nie? I've tried obniżenie wszystkich ustawień w moim komp i wont run ... I cant nawet dostać się do gry, aby spróbować obniżyć ustawienia gry uruchamia się lub zmiany uchwały, ii kliknij play i immiediately zamyka. .. please help ... e-mail **** wszystkie odpowiedzi na post tutaj zbyt .... Thanks! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista należy uruchomić grę i że jeśli będą się Vista będziemy musieli innego GB pamięci RAM nawet do Hime podstawowej (jeśli playin games) oraz karta graficzna na pokładzie jest prawda? również będziesz musiał somethin trochę lepiej
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont ya podać swój e-mail z prośbą o buddy spam ![]() Myślę, że ser jest prawo to karty pokładowej? wygląda to, a jeśli tak thats problem tak jej albo OS aktualizacji lub karty aktualizacji lub obu
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|