mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Viva pinata buc .. nevoie de ajutor! Nu vor fi difuzate!

Reply

Thread Tools
Old 2 februarie 2008, 15:37
Noile state Group

Default Viva pinata buc .. nevoie de ajutor! Nu vor fi difuzate!

Doar ce am cumpărat Viva Pinata pentru PC-ul, vazut-o de la prietenii mei de pe 360, crezut ca a fost misto, asa ca m-am dus şi a cumpărat-o. Dar o dată am installled el şi totul, este obiceiul friggen fugi! Se spune-mi placă video nu este suficient de ajuns, am o placă video Intel 82915/GV/910GL, şi eu sunt destul de sigur că-mi carte ar trebui să aibă posibilitatea de a rula acest joc ... N-am nimic în toate celelalte specificaţii în joc, au 228G lui de memorie, 185g este disponibil pentru a utiliza, am un gig de RAM, este un computer de la HP Cred că în 2004 ... Pentium 4 Duo prossesor, astfel încât toate cele sunt bine, şi cred că-mi Vid carte ar trebui să aibă posibilitatea de a rula o! De ce nu-i asa? Am incercat scad toate setările pe comp si obiceiul rula ... I cant chiar intra in joc pentru a încerca să micşoreze setările jocul rulează pe sine sau pentru a schimba rezoluţii, ii reda şi faceţi clic pe acesta immiediately închide. .. te rog ajuta ... e-mail **** toate răspunsurile la post pe aici prea .... Multumesc!
Old 6 februarie 2008, 17:34
Banned Group

aveţi nevoie de Vista pentru a rula acest joc şi, dacă aveţi de gând să-vista atunci ai nevoie de un alt GB de RAM, chiar şi pentru hime de bază (dacă-ţi joci jocuri) si placa video este la bord nu-i asa? şi veţi avea nevoie de ceva un pic mai bine

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 6 februarie 2008, 17:59
Grupul de donator

dont dau eu afară amicul dvs. de email pentru a cere spam

Cred că este dreptul de brânză

este cartea dvs. de credit aflate la bord? arată că, şi dacă da, thats problema

deci sa fie OS upgrade sau carte de upgrade sau ambele

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Reply

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.