![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Doar ce am cumpărat Viva Pinata pentru PC-ul, vazut-o de la prietenii mei de pe 360, crezut ca a fost misto, asa ca m-am dus şi a cumpărat-o. Dar o dată am installled el şi totul, este obiceiul friggen fugi! Se spune-mi placă video nu este suficient de ajuns, am o placă video Intel 82915/GV/910GL, şi eu sunt destul de sigur că-mi carte ar trebui să aibă posibilitatea de a rula acest joc ... N-am nimic în toate celelalte specificaţii în joc, au 228G lui de memorie, 185g este disponibil pentru a utiliza, am un gig de RAM, este un computer de la HP Cred că în 2004 ... Pentium 4 Duo prossesor, astfel încât toate cele sunt bine, şi cred că-mi Vid carte ar trebui să aibă posibilitatea de a rula o! De ce nu-i asa? Am incercat scad toate setările pe comp si obiceiul rula ... I cant chiar intra in joc pentru a încerca să micşoreze setările jocul rulează pe sine sau pentru a schimba rezoluţii, ii reda şi faceţi clic pe acesta immiediately închide. .. te rog ajuta ... e-mail **** toate răspunsurile la post pe aici prea .... Multumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aveţi nevoie de Vista pentru a rula acest joc şi, dacă aveţi de gând să-vista atunci ai nevoie de un alt GB de RAM, chiar şi pentru hime de bază (dacă-ţi joci jocuri) si placa video este la bord nu-i asa? şi veţi avea nevoie de ceva un pic mai bine
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont dau eu afară amicul dvs. de email pentru a cere spam ![]() Cred că este dreptul de brânză este cartea dvs. de credit aflate la bord? arată că, şi dacă da, thats problema deci sa fie OS upgrade sau carte de upgrade sau ambele
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|