![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Управо сам купио Вива Пината за ПЦ, то видели код мојих пријатеља на 360, мисли да је цоол, па сам отишао и купио га. Али једном када сам га инсталллед и све то навика фригген покренути! Она каже мој видео картица није довољна, имам Интел 82915/ГВ/910ГЛ видео картицу, па Им 'згодан сигуран тај мој картице би требале бити у могућности да покренете ову игру ... И'м фине у свим осталим спецификацијама у игри, имају 228Г'с меморије, 185г је расположив за коришћење, имам харпун РАМ-а, мој рачунар је ХП од мислим да је 2004 ... Пентиум 4 дуо проссесор, па они су сви у реду, и ја мислити мој вид картицу би требао бити у могућности да тече Интернет! Зашто не? Иве 'суђен спуштање све поставке на мој цомп и то обичај трчање ... ја лицемјерје раван ући у игру покушати смањити подешавања игра сама ради на или за промену резолуције, и и кликните плаы а иммиедиателы затвара. ... .. угодити помоћ е-маил **** све одговоре на пост на ту превише .... Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виста морате покренути игру и да ли ћете добити видик онда мораћете ће вам још један ГБ РАМ-а чак и за основне химе (ако ваш плаыин игре) и ваш видео картица онбоард право? добро, мораћете ће вам Нешто се мало боље
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| донт давати ыа оут пријатељ ваше е-поште тражећи спам ![]() Мислим да је у праву сира ваша је онбоард картицу? изгледа као да, и ако је тако тај проблем тако било ОС надоградњу његове картице или надоградити или оба
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|