![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Sadece Viva Pinata PC, Saw için Arkadaşlarımla at 360 üzerinde, satın sakin olduğunu düşündüm, bu yüzden gidip aldım. Fakat ben, yayınlanmaz friggen alışkanlık ve herşeyi installled! Benim ekran kartı yeterli yeterli olmadığını söyledi, ben bir Intel 82915/GV/910GL ekran kartı var ve ben çok benim kartı bu oyunu çalıştırmak gerekir ... Tüm diğer özellikleri ince yaşıyorum eminim Oyun, bellek's, 185g's kullanabileceğiniz, ben bir iş RAM, benim bilgisayar HP I 2004 ... Pentium 4 ikilisi prossesor bence gelen, bu yüzden bu bütün iyi 228G var ve benim VID düşünüyorum kartta çalışmaları gerekir! Neden mi? Ben Zorunlu tüm ayarları düşürmeyi denedim ve çalıştırabilirsiniz alışkanlık ... Hatta oyunu ayarlarını oyun kendisini alt etmek için elde cant veya, ii tıklayın oynadığı kararlar değiştirmek ve immiediately kapanır çalışır. .. yardım lütfen ... e-posta **** tüm cevapları çok teşekkürler .... burada göndermek için! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ve bu oyunu çalıştırmak için eğer, o zaman bile, başka bir GB RAM gerekir Vista için gidiyorsun Vista gerek hime temel (eğer Playin oyunlar) ve ekran kartı Teknede değil mi? iyi şey biraz daha gerekecek
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont seni Spam soran dostum e-posta vermek ![]() Ben peynir doğru olduğunu düşünüyorum kart Teknede nedir? bu gibi görünüyor ve eğer bu sorun şu onun da OS yükseltme veya kartı yükseltme veya her ikisi
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|