![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що купила Viva Pinata для ПК, побачивши це в моїх друзів на 360, подумав, що це круто, тому я пішов і купив її. Але одного разу я installled його і все, це звичай friggen Біжи! Він каже моя відеокарта не є достатнім, у мене є відео Intel 82915/GV/910GL карти, і я впевнений, що мої карти повинні мати можливість запускати цю гру ... Я прекрасна в усіх інших специфікацій в грі, мають 228G модулів пам'яті, 185 г доступна для використання, у мене є концерт пам'яті, мій комп'ютер від HP я думаю, що 2004 ... Pentium 4 Duo prossesor, так що ті все прекрасно, і я думаю, що мій вид картка повинна бути в змозі Run It! Чому не так? Я намагався зниження всіх параметрів на мій Comp і це звичай бігти ... Я нахиляє навіть увійти в гру, щоб спробувати знизити налаштування сама гра запускається на зміну або резолюцій, II кнопку Play і immiediately закривається. .. будь ласка, допоможіть ... E-Mail **** всі відповіді на повідомлення і тут .... Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista потрібно запустити цю гру, і якщо ви збираєтеся отримати Vista то вам потрібен інший ГБ оперативної пам'яті навіть для Hime основним (якщо ваша Playin Games) і відео карти бортового право? а вам потрібно Somethin трохи краще
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont Give Я. електронної пошти з ваших приятелів просять на спам ![]() Я думаю, сири права Ваша картка бортового? виглядає вона, і якщо так Thats проблема так що його ОС або відновлення або оновлення карт або обидва
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|