manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Warcraft III patch dosadnih probs ...

Reply

Thread Tools
Old 20. listopad 2008, 08:04
Donatorska Grupa

Default Warcraft III patch dosadnih probs ...

Hej momački,
Imam ogromne probleme patch-anje moj Warcraft III: The Frozen prijestolju igru. JA instaliran prvi igra (kraljevanja Chaos), patched to do 1.22a, onda sam otišao na instalaciju TFT i kada je došao instalirati prozor, on je rekao "Instalirati Warcraft III: The Frozen prijestolju (kompletne instalacije) ", kada je trebala biti, rekao je" (nadogradnja iz vladanja Chaos). "pa sam kliknite na gumb instalirati, a započinje pisanje preko svega igra datotekama koje su već tamo, jer ako to nije otkrivanje igre. Tako on instalira igru puna. Onda idem na TFT patch 1.22a patch i kad pokrenete igru, to mi je sljedeća poruka "Nažalost, Warcraft III ne može biti otvorena." JA nije imati taj problem sa 1.21b i bilo Pomoć će biti mnogo poštovati.

PS
Ispričavamo se na zid teksta.

My System: Deathstar 1.0 / Loaned Macbook

Procesor (i):
Core 2 Quad / Dual-Core
Matične ploče:
Novi HP stvar / Macbook stvar
RAM memorija:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafička kartica (e):
nVidia GeForce 8600GT
Sound Card:
Intel (R) integrirani
Tvrdi disk (i):
1tb SATA / Mac 120gb
Optički pogon (e):
Hitachi Blu-ray / Integrirana
Case / PSU:
HP dionica / Mac Stock
Hlađenje:
Vaš standardni radijator i ventilator / Isto
Network / Internet:
Intel (R) Integrirani / Mac Airport
Monitor (e):
HP w2408 / Macbook stvar
Operacijski sustav (e):
Vidik sp1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
World of Warcraft Lockups prozor 7 johnaast PC & konzole Igre 2 28. svibanj 2009 14:40
COD 5 Patch Pomoć - Can't Play igra aymanmhmd PC & konzole Igre 0 26. svibanj 2009 23:44
World of Warcraft messed up stuff! Haiku PC & konzole Igre 0 25. svibanj 2009 11:35
World of Warcraft na mobilnim internetom Spencer2004 Networking, Modemi & VoIP 6 15. prosinac 2008 10:19
Svibanj Patch utorak Izdanje evilfantasy Windows Operating Systems 0 19. svibanj 2008 10:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.