kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Warcraft III patch probs idegesítő ...

Reply

Téma eszközök
Old Október 20 2008, 08:04
Donor Group

Default Warcraft III patch probs idegesítő ...

Hé fiúk,
Én mivel óriási problémákat folt én Warcraft III: The Frozen Throne játékot. Telepítettem az első játszmát (Reign of Chaos), folt felé 1.22a, aztán ment install TFT, és amikor a telepítés ablak jött, azt mondta "Telepítse Warcraft III: The Frozen Throne (teljes telepítés) ", amikor azt kellett volna mondanom" (upgrade a Reign of Chaos). Úgyhogy kattintson a Telepítés gombra, és kezdődik minden írásban a játék kép, hogy már ott, mintha azt isnt kimutathassa a játékot. Tehát ez telepíti a teljes játék. Akkor én megyek a tapasz TFT a patch 1.22a és amikor elindítja a játékot, mert én a következő üzenettel: "Elnézést, de a Warcraft III nem lehet megnyitni." én didnt volna ezt a problémát az 1.21b és az esetleges segíteni fogják greatly appreciated.

PS
Elnézést a falon a szöveget.

My System: Deathstar 1.0 / kölcsön MacBook

Processzor (ok):
Core 2 Quad / Dual-Core
Alaplap:
Új HP dolog / Macbook dolog
RAM memória:
4GB DDR2 / 1 GB DDR2
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 8600GT
Hangkártya:
Intel (R) integrált
Merevlemez (ek):
1TB SATA / Mac 120gb
Optikai meghajtó (k):
Hitachi Blu-ray / Integrált
Case / tápegység:
HP állomány / Mac Állomány
Hűtés:
Saját standard radiátor és ventilátor / Same
Hálózat / Internet:
Intel (R) integrált / Mac AirPort
Monitor (ok):
HP w2408 / Macbook dolog
Operációs rendszer (ek):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.