Warcraft III patch probs idegesítő ... Hé fiúk,
Én mivel óriási problémákat folt én Warcraft III: The Frozen Throne játékot. Telepítettem az első játszmát (Reign of Chaos), folt felé 1.22a, aztán ment install TFT, és amikor a telepítés ablak jött, azt mondta "Telepítse Warcraft III: The Frozen Throne (teljes telepítés) ", amikor azt kellett volna mondanom" (upgrade a Reign of Chaos). Úgyhogy kattintson a Telepítés gombra, és kezdődik minden írásban a játék kép, hogy már ott, mintha azt isnt kimutathassa a játékot. Tehát ez telepíti a teljes játék. Akkor én megyek a tapasz TFT a patch 1.22a és amikor elindítja a játékot, mert én a következő üzenettel: "Elnézést, de a Warcraft III nem lehet megnyitni." én didnt volna ezt a problémát az 1.21b és az esetleges segíteni fogják greatly appreciated.
PS
Elnézést a falon a szöveget.
__________________ Nos, én hivatalosan a semipro zenész 
1. A koncert június 7 2009
My System: Deathstar 1.0 / kölcsön MacBook Processzor (ok): Core 2 Quad / Dual-Core | Alaplap: Új HP dolog / Macbook dolog | RAM memória: 4GB DDR2 / 1 GB DDR2 | Grafikus kártya (k): nVidia GeForce 8600GT | Hangkártya: Intel (R) integrált | Merevlemez (ek): 1TB SATA / Mac 120gb | Optikai meghajtó (k): Hitachi Blu-ray / Integrált | Case / tápegység: HP állomány / Mac Állomány | Hűtés: Saját standard radiátor és ventilátor / Same | Hálózat / Internet: Intel (R) integrált / Mac AirPort | Monitor (ok): HP w2408 / Macbook dolog | Operációs rendszer (ek): Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10,5) | |