פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

Warcraft III מעצבן תיקון probs ...

Reply

שרשרת כלים
Old 20 אוקטובר 2008, 08:04
קבוצת תורמים

Default Warcraft III מעצבן תיקון probs ...

היי חבר 'ה,
אני מתקשה העצום תיקון הבעיות שלי Warcraft III: The קפוא כס המשחק. אני התקנתי את המשחק הראשון (משטר של Chaos), טלוא אותו עד 1.22a, אז הלכתי להתקין את TFT ומתי להתקין את החלון, ניגש אלי, הוא אמר "התקן Warcraft III: The קפוא כס (להשלמת ההתקנה) "כאשר הוא צריך אמר" (שדרוג של מלכות Chaos) ". אז אני לחץ על הכפתור התקן, וזה מתחיל בכתב על כל משחק הקבצים כבר שם, כאילו גילוי isn't במשחק. אז זה מתקין את המשחק המלא. אז אני הולכת על תיקון תיקון TFT 1.22a וכאשר אני מתחיל את המשחק, זה נותן לי את ההודעה הבאה: "מתנצלים, אבל Warcraft III, לא ניתן לפתוח". didn't יש לי בעיה עם זה וכל 1.21b עזרה יהיה מאוד מוערך.

נ.ב.
אנו מתנצלים על הקיר של טקסט.

המערכת שלי: Deathstar 1,0 / מושאל MacBook

מעבד (ים):
Core 2 Quad / dual-core
לוח האם:
דבר חדש HP / Macbook דבר
זיכרון RAM:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
כרטיס מסך (S):
nvidia GeForce 8600GT
כרטיס קול:
Intel (R) משולבת
Hard Drive (s):
1tb SATA / מק 120gb
כונן אופטי (S):
Hitachi Blu-ray / משולב
Case / PSU:
המניה של HP / מק מניות
Cooling:
הרדיאטור הרגיל שלך ואת אוהד / אותו
רשת / אינטרנט:
Intel (R) Integrated / מק התעופה
צג (S):
HP w2408 / Macbook דבר
מערכת הפעלה (S):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
World of Warcraft Lockups על חלון 7 johnaast PC & קונסולת משחקים 2 -28 במאי 2009 14:40
תיקון COD 5 עזרה - אין אפשרות לשחק במשחק aymanmhmd PC & קונסולת משחקים 0 26 במאי 2009 23:44
World of Warcraft messed את הדברים!? haiku PC & קונסולת משחקים 0 ה -25 במאי 2009 11:35
World of Warcraft על אינטרנט סלולרי Spencer2004 רישות, מודמים & VoIP 6 ה -15 בחודש דצמבר 2008 10:19
יום שלישי מאי תיקון למהדורה evilfantasy מערכות ההפעלה Windows 0 19th May 2008 10:19
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.