Warcraft III kaitinošas plāksteris probs ... Hey guys,
Man ir milzīgas problēmas lāpīšanu manu Warcraft III: Frozen Throne spēle. I uzstādīta pirmā spēle (Reign of Chaos) Patched tā līdz 1.22a, tad es gāju instalēt TFT un kad instalēt loga pienāca tā teica: "Install Warcraft III: Frozen Throne (pabeigta uzstādīšana) ", ja tā būtu teicis" (paaugstināt no haosa Reign). "So I click install pogu, un tā sākas rakstiski pa visu spēli failus, kas ir jau tur, it kā tas isn't atklāšanas spēle. So tā instalē pilnu spēli. Tad es eju uz plāksteris TFT līdz patch 1.22a un kad man jāsāk spēle, tas dod man šāds ziņojums "Atvainojiet, bet Warcraft III nevar atvērt". Man didn't ir šī problēma ar 1.21b un visiem palīdzība tiks ievērojami appreciated.
PS
Atvainojamies par sienu tekstu.
__________________ Nu, es esmu oficiāli semipro mūziķis 
1. kabriolets ir 7th of June 2009
Mana sistēma: Deathstar 1.0 / aizdots MacBook Processor (s): Core 2 Quad / Dual-Core | Motherboard: Jaunie HP lieta / Macbook lieta | RAM Operatīvā atmiņa: 4gb DDR2 1GB DDR2 | Graphics Card (s): nVidia GeForce 8600GT | Sound Card: Intel (R) integrālās | Hard Drive (s): 1TB SATA / Mac 120GB | Optical Drive (s): Hitachi Blu-ray / Integrēta | Case / PSU: HP akciju / Mac Stock | Dzesēšana: Jūsu standarta radiatoru un ventilatoru / Same | Tīkla / Internets: Intel (R) Integrēta / Mac AirPort | Monitor (s): HP w2408 / Macbook lieta | Operating System (s): Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5) | |