Warcraft III irytujące plaster probs ... Hey guys,
Mam ogromne problemy z poprawianiem mojego Warcraft III: The Frozen Throne gry. Po zainstalowaniu pierwszej gry (Reign of Chaos), poprawione go do 1.22a, potem wyjechałem do zainstalowania TFT i kiedy pojawiły się zainstalować okno, to powiedział "Instalacja Warcraft III: The Frozen Throne (pełna instalacja) ", gdy powinno już powiedziałem" (upgrade z Reign of Chaos). "Więc kliknij przycisk Zainstaluj i rozpoczyna pisanie całej gry pliki, które są już tam, jakby to isnt wykrywania gry. So instaluje pełnej gry. Następnie idę do poprawki TFT do poprawki 1.22a i kiedy rozpocząć grę, to daje mi się następujący komunikat "Przepraszamy, ale Warcraft III nie mogą być otwarte". I didnt mieć ten problem z 1.21b i wszelkich Pomoc będzie greatly appreciated.
PS
Przepraszamy za ścianą tekstu.
__________________ Cóż, ja jestem oficjalnie jeden semipro muzyka 
1-sze koncert jest 7 czerwca 2009
My System: Deathstar 1.0 / pożyczane MacBooka Procesor (y): Core 2 Quad / Dual-Core | Płyta główna: Nowy HP rzeczą / Macbook rzeczą | Pamięć RAM: 4GB DDR2 / 1GB DDR2 | Karta graficzna (y): nVidia GeForce 8600GT | Karta dźwiękowa: Intel (R) zintegrowana | Hard Drive (s): 1 TB SATA / Mac 120gb | Optical Drive (s): Hitachi Blu-ray / zintegrowane | Case / PSU: HP akcji / Mac Stock | Chłodzenie: Twoja standardowy radiator i wentylator / samo | Sieć / Internet: Intel (r) Zintegrowane / Mac AirPort | Monitor (y): HP w2408 / Macbook rzeczą | Operating System (-y): Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10,5) | |