menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Warcraft III prudente náplasť probs ...

Reply

Thread Tools
Old 20. októbra 2008, 08:04
Darcu Skupina

Ahoj kluci,
Mám obrovské problémy s opravou môjho Warcraft III: Mrazené trón hru. Instaloval som prvá hra (vláda Chaos), patched to až 1.22, potom som šiel nainštalovať TFT a pri inštalácii okien prišiel, povedal, že "Inštalácia Warcraft III: Mrazené trón (kompletná inštalácia) ", ak by mal povedať" (upgrade z vláda Chaos). "Tak jsem kliknite na tlačidlo Inštalovať, a začne písať cez všetky hry, ktoré sú už tam, ako keby isnt odhaľovania hru. Takže inštaluje plnú hru. Potom som ísť na opravy TFT opraviť 1.22, a když jsem spustiť hru, dáva mi tieto správy "Je nám ľúto, ale Warcraft III nemožno otvoriť." I didnt mať tento problém s 1.21b a všetky pomoci bude veľmi oceňuje.

PS
Ospravedlňujeme sa za zdi text.

Môj systém: Deathstar 1,0 / Zapožičanie MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / dvou-jádrové
Základná doska:
Nový HP vec / MacBook vec
Pamäť RAM:
4 GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafické karty (s):
nVidia GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Intel (R), integrovanej
Pevný disk (y):
1TB SATA / Mac 120gigabajt
Optická mechanika (s):
Hitachi Blu-ray / Integrated
Case / PSU:
HP populácie / Mac skladom
Chladenie:
Vaša štandardný chladič a ventilátor / Same
Sieť / Internet:
Intel (R) Integrované / Mac Letiská
Monitor (s):
HP w2408 / MacBook vec
Operačný systém (y):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.