мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Уарцрафт ИИИ патцх досадних пробс ...

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. октобар 2008, 08:04
Донаторска Група

Default Уарцрафт ИИИ патцх досадних пробс ...

Хеј момачки,
Имам огромне проблеме патцх-ауе мој Уарцрафт ИИИ: Тхе Фрозен престо игру. ЈА инсталиран први игра (Краљевање Цхаос), патцхед то до 1.22а, онда сам отишао на инсталацију ТФТ и када је дошао инсталирате прозор, он је рекао "Инсталирати Уарцрафт ИИИ: Тхе Фрозен престо (комплетне инсталације) ", када је требало да буде, рекао је" (надоградња из владања Цхаос). "па сам кликните на дугме инсталирате, а започиње писање преко свега игра датотекама које су већ тамо, јер ако то није откривање игре. Тако он инсталира игру пуна. Онда идем на ТФТ патцх 1.22а патцх и кад покренете игру, то ми је следећа порука "Нажалост, Уарцрафт ИИИ не може бити отворена." ЈА није имати тај проблем са 1.21б и било помоћ ће бити много поштовати.

ПС
Извињавамо се на зид текста.

Мы Сыстем: Деатхстар 1.0 / Лоанед Мацбоок

Процесор (и):
Цоре 2 Куад / Дуал-Цоре
Матичне плоче:
Нови ХП ствар / Мацбоок ствар
РАМ меморија:
4ГБ ДДР2 / 1ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
Интел (Р) интегрисани
Тврди диск (и):
1тб САТА / Мац 120гб
Оптички погон (е):
Хитацхи Блу-раы / Интегрисана
Цасе / псу:
ХП дионица / Мац Стоцк
Хлађење:
Ваш стандардни радијатор и вентилатор / Исто
Нетуорк / Интернет:
Интел (Р) Интегрисани / Мац Аирпорт
Монитор (е):
ХП у2408 / Мацбоок ствар
Оперативни систем (е):
Видик сп1 / Мац ОС Кс леопард (10,5)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уорлд оф Уарцрафт Лоцкупс прозор 7 јохнааст ПЦ & конзоле Игре 2 28 мај 2009 14:40
Цод 5 Патцх Помоћ - Цан'т Плаы игра аыманмхмд ПЦ & конзоле Игре 0 26 мај 2009 23:44
Уорлд оф Уарцрафт мессед уп стуфф! Хаику ПЦ & конзоле Игре 0 25 мај 2009 11:35
Уорлд оф Уарцрафт на мобилним Интернетом Спенцер2004 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 6 15 децембар 2008 10:19
Мај Патцх уторак Едиција евилфантасы Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 19 мај 2008 10:19
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц