Warcraft III edici yama probs ... Hey çocuklar,
Ben çok büyük sorunlar benim Warcraft III: The Frozen Throne oyun yama yaşıyorum. Ben 1.22a için bu yamalı, sonra TFT kurmak ve gittik bir pencerede yüklemek (Reign of chaos) ilk oyun yüklü geldi, bu "dediYükle Warcraft III: The Frozen Throne (tam yükleme) "zaman söyledi olmalıdır" (Reign of Chaos) "yükseltin. tıklayınca düğmesini yüklemek Yani, ve tüm oyun dosyaları üzerinde yazılı başlar zaten var gibi, eğer oyun tespit isnt vardır. Yani bu tam oyun yükler. Sonra git 1.22a yama TFT ve yama Ben oyun başladıktan sonra, bana, ama aşağıdaki mesajı "Maalesef verir Warcraft III" açılamıyor. I didnt 1.21b ve bu sorunu tüm yardım büyük takdir edilecektir.
PS
Metin duvar için üzgünüm.
__________________ Ben resmen semipro müzisyen pm 
1. flika 7 Haziran 2009 biridir
Benim Sistemi: Ölüm 1.0 / ödünç Macbook İşlemci (ler): Core 2 Quad / Çift-Çekirdekli | Anakart: Yeni HP şey / Macbook şey | RAM hafıza: 4GB DDR2 / 1GB DDR2 | Grafik Kartı (ler): NVIDIA GeForce 8600GT | Ses Kartı: Intel (R) entegre | Sabit Disk (ler): 1tb SATA / Mac 120gb | Optik Sürücü (ler): Hitachi Blu-ray / Entegre | Case / PSU: HP stok / Mac Stok | Soğutma: Standart radyatör ve fan / Aynı | Ağ Bağlantısı / İnternet: Intel (R) Entegre / Mac Airport | Monitör (ler): HP w2408 / Macbook şey | İşletim Sistemi (ler): Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5) | |