по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Warhammer?

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми януари, 2008, 06:47
Член Група

Default Warhammer?

Привет

Аз съм играе уау ATM, но графичната е стар, и скучни ..
Така че аз съм доста търси нов MMORPG Мога да играя

Аз tryed много, никой от тях имат catched ме уау направи ..
един списък на тези съм tryed:
Everquest 1/2
Гилдията войни
Ева Онлайн
Меча на новия свят
... И още няколко, аз не помня името на

Както и да е, има ли MMORPG на вън там, което изглежда като abit уау?
Аз resenly чувал за Warhammer, и woundered, как е било. има кой да е в бета и да ми кажеш как е? игра играя, storyline, графични?
Old 31ви януари 2008, 00:36
Номер на групата

Default Warhammer?

Аз не знам много за Warhammer. но аз знам от подобен дивеч, който е много подобен gameplay. Flyff е достоен mmo. но това е така корейски има insanely трудно изравняване изисквания и тежки санкции за смъртта.

когато се достигне около 50 ниво в тази игра, тя да стигне до точката, в която сте се толкова малко EXP той започва да губи своята жалба. и наказанието за умиране в тази игра е да си загубил 5 EXP точки.

начина, по който се работи, трябва да натрупа 100 точки. И когато сте ниво петдесет, ще борбата чудовища, които са 12-високи нива от вас, и получават само около 0,2 EXP на чудовище. така че искате да убие 500 от проклетите неща ниво. и можете да delevel. така че може да има само достигна ниво 51 и е 0,36 точки от 100. Тогава ще умреш, и 5 загуби и трябва да убиеш един куп още чудовища само за да достигне нивото 51 отново.

За съжаление, реалността е, че WoW е най-добрият mmo там някога е бил, и вероятно винаги ще бъде.
Warhammer беше да замени WoW, но там не е широко потребител база към всички. Не много хора като него, и той беше по-скоро цап, отколкото беше на прилична игра.

честно аз не бих мъчите с други mmos, защото има толкова малко добрите.

Моята система: Езекиил

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Дънната платка:
MSI P-35 Нео Combo чипсет
RAM памет:
2 участия Г. умения DDR2 800mhz
Графична карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Звукова карта:
Creative 7,1 soundcard
Hard Drive (и):
160 гиг Western Digital SATA диск
Оптично устройство (а):
ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство
Дело / PSU:
CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата
Охлаждане:
3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен
Мрежа / Интернет:
Brighthouse Кабел 1MB / и
Монитор (и):
22 инчов широкоекранен Samsung
Операционна система (и):
Windows XP SP2 про
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc