![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет Аз съм играе уау ATM, но графичната е стар, и скучни .. Така че аз съм доста търси нов MMORPG Мога да играя Аз tryed много, никой от тях имат catched ме уау направи .. един списък на тези съм tryed: Everquest 1/2 Гилдията войни Ева Онлайн Меча на новия свят ... И още няколко, аз не помня името на Както и да е, има ли MMORPG на вън там, което изглежда като abit уау? Аз resenly чувал за Warhammer, и woundered, как е било. има кой да е в бета и да ми кажеш как е? игра играя, storyline, графични? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не знам много за Warhammer. но аз знам от подобен дивеч, който е много подобен gameplay. Flyff е достоен mmo. но това е така корейски има insanely трудно изравняване изисквания и тежки санкции за смъртта.
когато се достигне около 50 ниво в тази игра, тя да стигне до точката, в която сте се толкова малко EXP той започва да губи своята жалба. и наказанието за умиране в тази игра е да си загубил 5 EXP точки. начина, по който се работи, трябва да натрупа 100 точки. И когато сте ниво петдесет, ще борбата чудовища, които са 12-високи нива от вас, и получават само около 0,2 EXP на чудовище. така че искате да убие 500 от проклетите неща ниво. и можете да delevel. така че може да има само достигна ниво 51 и е 0,36 точки от 100. Тогава ще умреш, и 5 загуби и трябва да убиеш един куп още чудовища само за да достигне нивото 51 отново. За съжаление, реалността е, че WoW е най-добрият mmo там някога е бил, и вероятно винаги ще бъде. Warhammer беше да замени WoW, но там не е широко потребител база към всички. Не много хора като него, и той беше по-скоро цап, отколкото беше на прилична игра. честно аз не бих мъчите с други mmos, защото има толкова малко добрите. Моята система: Езекиил
|