menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Warhammer?

Reply

Thread Nástroje
Old 27 leden 2008, 06:47
Člen Skupina

Default Warhammer?

Ahoj

Já hraji wow atm, ale grafická je staré a nudné ..
Tak jsem trochu hledal nové MMORPG nemůžu hrát

I tryed hodně, nikdo z nich catched mi to jako wow ..
jeden seznam těch jsem tryed:
Everquest 1-2
Guild Wars
Eve Online
Meč nový svět
... A ještě několik, já nevím, jméno

Tak jako tak, jsou tu nějaké MMORPG je tam venku, které vypadají, jako abit wow?
I resenly slyšel o Warhammer a woundered, jak to bylo. má někdo v beta verzi a můžete mi říct, jak to je? hry, příběhem, grafika?
Old 31 leden 2008, 00:36
Dárce Skupina

Default Warhammer?

Nevím nic o Warhammer. ale vím o podobnou hru, která má velmi podobné hry. Flyff je slušný MMO. ale je to korean takže jsou šíleně těžké vyrovnávání požadavky a sankce pro případ smrti.

když se dostanete zhruba na úrovni 50 v této hře, se dostane do bodu, kdy jste získali tak málo exp startu ztratí své odvolání. a pokuta za umírá v této hře je ztratíte 5 bodů exp.

způsob jeho práce je máte akumulovat 100 bodů. a pokud jste na úrovni padesát, budete bojovat monstra 12 úrovní, které jsou vyšší než ty, a získat jen asi 0,2 exp za monstrum. takže máte zabít 500 ze zatracené věci na úrovni. a můžete delevel. takže by mohl mít právě dosáhla úrovně 51 a měl 0,36 bodů ze 100. pak umírá a ztrácí 5 a zabít spoustu více monstra jen k dosažení úrovně 51 znovu.

Bohužel, skutečnost je, že WoW je nejlepší MMO tam někdy byl, a pravděpodobně nikdy nebude.
Warhammer měla nahradit WoW ale není široké uživatelské základny vůbec. není mnoho lidí, jako je, a to bylo více o flop, než že je to slušná hra.

čestně i nebude obtěžovat s žádnou jinou mmos protože jsou tak málo dobrých manažerů.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Reply

Register

Záložky
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.