![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Já hraji wow atm, ale grafická je staré a nudné .. Tak jsem trochu hledal nové MMORPG nemůžu hrát I tryed hodně, nikdo z nich catched mi to jako wow .. jeden seznam těch jsem tryed: Everquest 1-2 Guild Wars Eve Online Meč nový svět ... A ještě několik, já nevím, jméno Tak jako tak, jsou tu nějaké MMORPG je tam venku, které vypadají, jako abit wow? I resenly slyšel o Warhammer a woundered, jak to bylo. má někdo v beta verzi a můžete mi říct, jak to je? hry, příběhem, grafika? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevím nic o Warhammer. ale vím o podobnou hru, která má velmi podobné hry. Flyff je slušný MMO. ale je to korean takže jsou šíleně těžké vyrovnávání požadavky a sankce pro případ smrti.
když se dostanete zhruba na úrovni 50 v této hře, se dostane do bodu, kdy jste získali tak málo exp startu ztratí své odvolání. a pokuta za umírá v této hře je ztratíte 5 bodů exp. způsob jeho práce je máte akumulovat 100 bodů. a pokud jste na úrovni padesát, budete bojovat monstra 12 úrovní, které jsou vyšší než ty, a získat jen asi 0,2 exp za monstrum. takže máte zabít 500 ze zatracené věci na úrovni. a můžete delevel. takže by mohl mít právě dosáhla úrovně 51 a měl 0,36 bodů ze 100. pak umírá a ztrácí 5 a zabít spoustu více monstra jen k dosažení úrovně 51 znovu. Bohužel, skutečnost je, že WoW je nejlepší MMO tam někdy byl, a pravděpodobně nikdy nebude. Warhammer měla nahradit WoW ale není široké uživatelské základny vůbec. není mnoho lidí, jako je, a to bylo více o flop, než že je to slušná hra. čestně i nebude obtěžovat s žádnou jinou mmos protože jsou tak málo dobrých manažerů. Můj systém: Ezechiel
|