kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Warhammer?

Reply

Téma eszközök
Old Január 27, 2008, 06:47
Csoport tagja

Default Warhammer?

Helló

Én wow atm játszani, de a grafika a régi, és unalmas ..
Szóval kinda keres új MMORPG tudok játszani

Én tryed sokat, nem egy közülük catch engem wow volt ..
egy lista azon, amit tryed:
Everquest 1-2
Guild Wars
Eve Online
Kard az új világ
... És még néhány, de nem emlékszem a nevére

Egyébként, vannak-e olyan MMORPG van odakint, ami, mint látod Abit wow?
Én resenly hallottam Warhammer, és woundered, milyen is volt. azt bárki is a béta, és mondd el, hogy van ez? játék, történet, kép?
Old Január 31, 2008, 00:36
Donor Group

Default Warhammer?

Nem tudom, sokat Warhammer. de tudom, hogy egy hasonló játék, amely nagyon hasonló játékélményt. Flyff egy tisztességes MMO. de ez így van koreai õrülten nehéz Szintbeállító követelmények és szigorú szankciók a halálra.

Amikor eléri a mintegy 50 szinten az adott játékban, akkor eléri azt a pontot, amikor ön szerzés igen kevés exp indul elveszíti fellebbezést. és a büntetés az, hogy haldoklik a játék elveszíti 5 exp pontokat.

így is működik akkor felhalmozódjon 100 pont. és ha szintű ötven fogsz harcolni szörnyek amelyek 12 szintje magasabb, mint te, és csak akkor körülbelül 0,2 exp egy szörnyeteg. így volna megölni 500 a rohadt dolgot szinten. és tudod delevel. így lehet csak elérni szint 51, és 0,36 pontot kapott a 100-ból. majd meghal, és elveszítik 5, és megölni egy csomó nagyobb szörnyek, csak hogy elérje a 51 szint újra.

Sajnos a valóság az, hogy a WoW a legjobb MMO ott valaha is volt, és valószínűleg mindig lesz.
Warhammer volt helyére WoW, de nincs olyan széles felhasználói bázis egyáltalán. Nem sok embernek tetszik, és ez volt a flop, mint a tisztességes játékot.

őszintén én nem zavarta más mmos mert van olyan kevés jó.

My System: Ezékiel

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Alaplap:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memória:
2 koncertek G. Skill DDR2 800MHz
Grafikus kártya (k):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Hangkártya:
Kreatív 7,1 hangkártya
Merevlemez (ek):
160 koncert Western Digital SATA meghajtó
Optikai meghajtó (k):
ASUS 16x DVD-CD-RW Combo meghajtó
Case / tápegység:
CoolerMaster esetben Antec Earthwatts 500W
Hűtés:
3x készlet 120mm rajongók, 1 készlet CPU ventillátor
Hálózat / Internet:
Brighthouse Cable 1 MB / s
Monitor (ok):
Samsung 22 hüvelykes szélesképernyős
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro SP2
Reply

Register

Könyvjelzõk
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.