![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló Én wow atm játszani, de a grafika a régi, és unalmas .. Szóval kinda keres új MMORPG tudok játszani Én tryed sokat, nem egy közülük catch engem wow volt .. egy lista azon, amit tryed: Everquest 1-2 Guild Wars Eve Online Kard az új világ ... És még néhány, de nem emlékszem a nevére Egyébként, vannak-e olyan MMORPG van odakint, ami, mint látod Abit wow? Én resenly hallottam Warhammer, és woundered, milyen is volt. azt bárki is a béta, és mondd el, hogy van ez? játék, történet, kép? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem tudom, sokat Warhammer. de tudom, hogy egy hasonló játék, amely nagyon hasonló játékélményt. Flyff egy tisztességes MMO. de ez így van koreai õrülten nehéz Szintbeállító követelmények és szigorú szankciók a halálra.
Amikor eléri a mintegy 50 szinten az adott játékban, akkor eléri azt a pontot, amikor ön szerzés igen kevés exp indul elveszíti fellebbezést. és a büntetés az, hogy haldoklik a játék elveszíti 5 exp pontokat. így is működik akkor felhalmozódjon 100 pont. és ha szintű ötven fogsz harcolni szörnyek amelyek 12 szintje magasabb, mint te, és csak akkor körülbelül 0,2 exp egy szörnyeteg. így volna megölni 500 a rohadt dolgot szinten. és tudod delevel. így lehet csak elérni szint 51, és 0,36 pontot kapott a 100-ból. majd meghal, és elveszítik 5, és megölni egy csomó nagyobb szörnyek, csak hogy elérje a 51 szint újra. Sajnos a valóság az, hogy a WoW a legjobb MMO ott valaha is volt, és valószínűleg mindig lesz. Warhammer volt helyére WoW, de nincs olyan széles felhasználói bázis egyáltalán. Nem sok embernek tetszik, és ez volt a flop, mint a tisztességes játékot. őszintén én nem zavarta más mmos mert van olyan kevés jó. My System: Ezékiel
|