פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

Warhammer?

Reply

שרשרת כלים
Old 27 ינואר 2008, 06:47
חבר קבוצת

שלום

אני משחק וואו ATM, אבל גרפיקה היא הישנה, ו .. משעמם
אז אני מחפש קצת חדשה MMORPG אני יכול לשחק

אני tryed הרבה, אף אחד מהם יש catched וואו עשה לי ..
על רשימת אלה ביצעתי tryed:
Everquest 1-2
Guild Wars
ערב מקוון
חרב של העולם החדש
... וכמה יותר, אני לא זוכר את שם

בכל מקרה, האם יש שם של MMORPG, וזה נראה כמו abit וואו?
אני שמעתי resenly של Warhammer ו woundered, איך זה היה. מישהו היה ביתא והוא יכול להגיד לי איך זה? משחק לשחק, storyline, גרפיקה?
Old 31 ינואר 2008, 00:36
קבוצת תורמים

אני לא יודע הרבה על warhammer. אבל אני מכיר משחק דומה, אשר דומה מאוד gameplay. Flyff הוא הגון mmo. אבל יש כל כך קוריאנית insanely קשה הפלסה דרישות קשות עונשין למוות.

כשתגיע בערך ברמה 50 באותו משחק, זה מגיע לנקודה שבה אתה מקבל כל כך מעט EXP היא מתחילה לאבד את הערעור. ואת העונש על מת באותו המשחק היא תאבד 5 נקודות EXP.

הדרך בה זה עובד היא שאתה צריך לצבור 100 נקודות. וכאשר אתה ברמה חמישים, תוכל להילחם מפלצות שהם 12 רמות גבוהות יותר ממה שאתה, ורק לנוע 0.2 EXP לכל מפלצת. אז היית צריך להרוג 500 של לעזאזל דברים ברמה. ואתה יכול delevel. כך שאתה יכול לקבל רק הגיעו לרמה 51 והיה לו 0.36 נקודות מתוך 100. ואז למות, ולאבד 5 ו יש להרוג את כל חבורת מפלצות יותר פשוט להגיע לרמה 51 שוב.

לצערי, המציאות היא כי WOW הוא הכי טוב mmo היה שם אי פעם, ואת הסיכוי יהיה אי פעם.
warhammer היה אמור להחליף WOW אבל אין בסיס משתמשים רחב בכלל. לא הרבה אנשים אוהבים את זה, וזה היה יותר מאשר של כשלון זה היה משחק הגון.

בכנות, אני לא מפריע לאף אחד עם mmos בגלל שיש כל כך מעט הטובות.

המערכת שלי: יחזקאל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
לוח האם:
MSI P-35 ניאו Combo שבבים
זיכרון RAM:
2 gigs G. מיומנות DDR2 800mhz
כרטיס מסך (S):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
כרטיס קול:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
חלטורה 160 Western Digital כונן SATA
כונן אופטי (S):
ASUS 16x DVD-RW Combo כונן CD
Case / PSU:
CoolerMaster מקרה, ANTEC Earthwatts 500w
Cooling:
בפיקסלים 3x המניה 120mm אוהדים, מניה 1 מעריץ CPU
רשת / אינטרנט:
Brighthouse כבל 1MB / S
צג (S):
22 אינטש widescreen Samsung
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Pro SP2
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.