![]() |
|
| |||
| |||
| שלום אני משחק וואו ATM, אבל גרפיקה היא הישנה, ו .. משעמם אז אני מחפש קצת חדשה MMORPG אני יכול לשחק אני tryed הרבה, אף אחד מהם יש catched וואו עשה לי .. על רשימת אלה ביצעתי tryed: Everquest 1-2 Guild Wars ערב מקוון חרב של העולם החדש ... וכמה יותר, אני לא זוכר את שם בכל מקרה, האם יש שם של MMORPG, וזה נראה כמו abit וואו? אני שמעתי resenly של Warhammer ו woundered, איך זה היה. מישהו היה ביתא והוא יכול להגיד לי איך זה? משחק לשחק, storyline, גרפיקה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא יודע הרבה על warhammer. אבל אני מכיר משחק דומה, אשר דומה מאוד gameplay. Flyff הוא הגון mmo. אבל יש כל כך קוריאנית insanely קשה הפלסה דרישות קשות עונשין למוות.
כשתגיע בערך ברמה 50 באותו משחק, זה מגיע לנקודה שבה אתה מקבל כל כך מעט EXP היא מתחילה לאבד את הערעור. ואת העונש על מת באותו המשחק היא תאבד 5 נקודות EXP. הדרך בה זה עובד היא שאתה צריך לצבור 100 נקודות. וכאשר אתה ברמה חמישים, תוכל להילחם מפלצות שהם 12 רמות גבוהות יותר ממה שאתה, ורק לנוע 0.2 EXP לכל מפלצת. אז היית צריך להרוג 500 של לעזאזל דברים ברמה. ואתה יכול delevel. כך שאתה יכול לקבל רק הגיעו לרמה 51 והיה לו 0.36 נקודות מתוך 100. ואז למות, ולאבד 5 ו יש להרוג את כל חבורת מפלצות יותר פשוט להגיע לרמה 51 שוב. לצערי, המציאות היא כי WOW הוא הכי טוב mmo היה שם אי פעם, ואת הסיכוי יהיה אי פעם. warhammer היה אמור להחליף WOW אבל אין בסיס משתמשים רחב בכלל. לא הרבה אנשים אוהבים את זה, וזה היה יותר מאשר של כשלון זה היה משחק הגון. בכנות, אני לא מפריע לאף אחד עם mmos בגלל שיש כל כך מעט הטובות. המערכת שלי: יחזקאל
|