mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Warhammer?

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 27, 2008, 06:47
Narys

Labas

I'm playing wow ATM, bet grafika yra senas ir nuobodus ..
So I'm kinda ieško naujų MMORPG galiu žaisti

Aš tryed aikštelė, nė vienas iš jų turi catched man wow padarė ..
Šių I've tryed sąrašas:
EverQuest 1-2
Guild Wars
EVE Online
Kardas New World
... Ir dar keletas, nepamenu pavadinimo

Anyways, nėra jokių MMORPG's out there, kurie atrodo kaip abit wow?
Aš resenly išgirsti Warhammer ir woundered, kaip ji buvo. Ar kas nors yra iš beta ir gali man pasakyti, kaip ji? žaidimas, storyline, grafika?
Old Sausis 31, 2008, 00:36
Donorų grupės

I don't know much about Warhammer. bet aš žinau, panašus žaidimas, kuris labai panašus gameplay. Flyff yra tinkamas MMO. bet tai Korėjiečių todėl yra neįtikėtinai sunku išlyginti reikalavimai ir griežtos bausmės už mirtį.

kai pasieksite maždaug 50 lygį, nes žaidimas, ji pasiekia tašką, kur jūs gaunate tiek mažai exp jis pradeda prarasti savo apeliacinį skundą. ir už miršta, kad žaidimas yra jūs neteksite 5 EXP taškų baudą.

Kaip tai veikia tai tu turi susikaupti 100 taškų. ir kai būsite lygis penkiasdešimt, jums kovoti su pabaisomis, kad yra 12 lygis didesnis nei jūsų, ir gauti tik apie 0,2 exp per monster. todėl jūs turite nužudyti 500 nusispjauti ką lygį. ir galite delevel. todėl galėjo tik pasiekė lygį 51 ir buvo 0,36 taškai iš 100. tada mirti, ir prarasti 5 ir turi nužudyti visa krūva daugiau monstras tik pasiekti lygį 51 kartą.

Deja, tikrovė yra tokia, kad WoW yra geriausias MMO Ar kada nors buvo, ir tikriausiai niekada nebus.
Warhammer turėjo pakeisti WoW, bet nėra plačiai vartotojų bazę visais. nėra tokių žmonių kaip jis daug, ir tai buvo daugiau šnipštas, nei jis buvo geras žaidimas.

garbingai i wouldn't bother su kitais mmos nes yra tiek nedaug gerų.

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.