![]() |
|
| |||
| |||
| Labas I'm playing wow ATM, bet grafika yra senas ir nuobodus .. So I'm kinda ieško naujų MMORPG galiu žaisti Aš tryed aikštelė, nė vienas iš jų turi catched man wow padarė .. Šių I've tryed sąrašas: EverQuest 1-2 Guild Wars EVE Online Kardas New World ... Ir dar keletas, nepamenu pavadinimo Anyways, nėra jokių MMORPG's out there, kurie atrodo kaip abit wow? Aš resenly išgirsti Warhammer ir woundered, kaip ji buvo. Ar kas nors yra iš beta ir gali man pasakyti, kaip ji? žaidimas, storyline, grafika? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't know much about Warhammer. bet aš žinau, panašus žaidimas, kuris labai panašus gameplay. Flyff yra tinkamas MMO. bet tai Korėjiečių todėl yra neįtikėtinai sunku išlyginti reikalavimai ir griežtos bausmės už mirtį.
kai pasieksite maždaug 50 lygį, nes žaidimas, ji pasiekia tašką, kur jūs gaunate tiek mažai exp jis pradeda prarasti savo apeliacinį skundą. ir už miršta, kad žaidimas yra jūs neteksite 5 EXP taškų baudą. Kaip tai veikia tai tu turi susikaupti 100 taškų. ir kai būsite lygis penkiasdešimt, jums kovoti su pabaisomis, kad yra 12 lygis didesnis nei jūsų, ir gauti tik apie 0,2 exp per monster. todėl jūs turite nužudyti 500 nusispjauti ką lygį. ir galite delevel. todėl galėjo tik pasiekė lygį 51 ir buvo 0,36 taškai iš 100. tada mirti, ir prarasti 5 ir turi nužudyti visa krūva daugiau monstras tik pasiekti lygį 51 kartą. Deja, tikrovė yra tokia, kad WoW yra geriausias MMO Ar kada nors buvo, ir tikriausiai niekada nebus. Warhammer turėjo pakeisti WoW, bet nėra plačiai vartotojų bazę visais. nėra tokių žmonių kaip jis daug, ir tai buvo daugiau šnipštas, nei jis buvo geras žaidimas. garbingai i wouldn't bother su kitais mmos nes yra tiek nedaug gerų. Mano sistema: Ezekiel
|