mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Warhammer?

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 27, 2008, 06:47
Loceklis

Sveiki

I'm playing wow atm, bet grafika ir vecs un garlaicīgs ..
Tāpēc es esmu kinda meklē jaunu MMORPG es varētu spēlēt

Es tryed daudz, neviens no tiem catched man wow nebija ..
sarakstu, kuras es esmu tryed:
Everquest 1-2
Guild Wars
Eve Online
Zobens jauno pasauli
... Un vēl pāris, es neatceros nosaukumu

Anyways, vai ir jebkurš MMORPG's out there, kas izskatās ABIT kā wow?
Es resenly dzirdējis Warhammer, un woundered, kā tas bija. Vai kāds ir bijis Beta un var man pastāstīt, kā tas ir? spēle spēlēt, sižetu, grafikas?
Old Janvāris 31, 2008, 00:36
Donors Group

Es nezinu daudz par Warhammer. bet es zinu līdzīga spēle, kas ir ļoti līdzīga spēle. Flyff ir pienācīgas MMO. bet tā ir korejiešu tik ir insanely grūti leveling prasībām un bargi sodi par nāvi.

kad jūs sasniedzat apmēram līmeni, 50 ka spēle, tas sasniedz punktu, kurā saņemat tik maz exp tā sāk zaudēt savu apelācijas sūdzību. un sods par mirst, ka spēle ir jūs zaudējat 5 exp punktus.

kā tā darbojas ir jums uzkrāt 100 punktus. un kad jūs esat līmenis piecdesmit, jūs cīņa monstri, kas ir 12 līmeņi ir augstāki, nekā jums, un tikai iegūt aptuveni 0,2 exp per monster. lai jūs būtu nogalināt 500 nopelt lietas līmenī. un jūs varat delevel. lai jūs būtu tikko sasnieguši līmeni, 51 un bija 0,36 punkti no 100. Tad mirst un zaudē 5 un ir nogalināt visu ķekars vairāk monstriem tikai, lai sasniegtu līmeni 51 vēlreiz.

diemžēl, realitāte ir tāda, ka WoW ir labākais MMO tur kādreiz bija, un iespējams arvien būs.
Warhammer bija paredzēts aizstāt WoW, bet nav plašu lietotāju bāzi vispār. nav daudz cilvēku, piemēram, un tas vairāk bija kritiens, nekā tas bija cienīgu spēli.

godīgi Es nebūtu nepatikšanas ar kādu citu mmos jo ir tik maz labu ones.

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.