![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki I'm playing wow atm, bet grafika ir vecs un garlaicīgs .. Tāpēc es esmu kinda meklē jaunu MMORPG es varētu spēlēt Es tryed daudz, neviens no tiem catched man wow nebija .. sarakstu, kuras es esmu tryed: Everquest 1-2 Guild Wars Eve Online Zobens jauno pasauli ... Un vēl pāris, es neatceros nosaukumu Anyways, vai ir jebkurš MMORPG's out there, kas izskatās ABIT kā wow? Es resenly dzirdējis Warhammer, un woundered, kā tas bija. Vai kāds ir bijis Beta un var man pastāstīt, kā tas ir? spēle spēlēt, sižetu, grafikas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nezinu daudz par Warhammer. bet es zinu līdzīga spēle, kas ir ļoti līdzīga spēle. Flyff ir pienācīgas MMO. bet tā ir korejiešu tik ir insanely grūti leveling prasībām un bargi sodi par nāvi.
kad jūs sasniedzat apmēram līmeni, 50 ka spēle, tas sasniedz punktu, kurā saņemat tik maz exp tā sāk zaudēt savu apelācijas sūdzību. un sods par mirst, ka spēle ir jūs zaudējat 5 exp punktus. kā tā darbojas ir jums uzkrāt 100 punktus. un kad jūs esat līmenis piecdesmit, jūs cīņa monstri, kas ir 12 līmeņi ir augstāki, nekā jums, un tikai iegūt aptuveni 0,2 exp per monster. lai jūs būtu nogalināt 500 nopelt lietas līmenī. un jūs varat delevel. lai jūs būtu tikko sasnieguši līmeni, 51 un bija 0,36 punkti no 100. Tad mirst un zaudē 5 un ir nogalināt visu ķekars vairāk monstriem tikai, lai sasniegtu līmeni 51 vēlreiz. diemžēl, realitāte ir tāda, ka WoW ir labākais MMO tur kādreiz bija, un iespējams arvien būs. Warhammer bija paredzēts aizstāt WoW, bet nav plašu lietotāju bāzi vispār. nav daudz cilvēku, piemēram, un tas vairāk bija kritiens, nekā tas bija cienīgu spēli. godīgi Es nebūtu nepatikšanas ar kādu citu mmos jo ir tik maz labu ones. Mana sistēma: Ezekiel
|