rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Warhammer?

Reply

Narzędzia wątku
Old 27 stycznia 2008, 06:47
Członek grupy

Default Warhammer?

Witaj

I'm playing wow atm, ale grafika jest stare i nudne ..
So I'm kinda szuka nowego MMORPG mogę grać

I tryed partii, nikt z nich catched mnie zrobił jak wow ..
jeden wykaz tych I've tryed:
EverQuest 1-2
Guild Wars
Eve Online
Sword of nowy świat
... I kilka więcej, nie pamiętam nazwy

Anyways, istnieją MMORPG's out there, które wyglądają jak abit wow?
I resenly słyszał Warhammer i woundered, jak to było. ma ktoś był w wersji Beta i mogą mi powiedzieć, jak to jest? gry, fabuły, grafiki?
Old 31 stycznia 2008, 00:36
Grupa dawcy

Default Warhammer?

Nie wiem zbyt wiele o Warhammer. ale wiem o podobnej gry, która ma bardzo podobne gry. Flyff jest godna MMO. ale koreański więc insanely są trudne zrównanie wymagań i surowych kar za śmierć.

kiedy osiągną poziom około 50, w tym gry, to osiągnie punktu, w którym you're getting tak mało exp zacznie utraty jego odwołania. oraz kary za umierania w tej grze jest po utracie 5 punktów exp.

sposób to działa to trzeba gromadzić 100 punktów. i jeśli poziom pięćdziesiąt, będziemy walczyć potwory, które są 12 poziomy wyższe niż ty, i tylko o 0,2 exp na potwora. tak byłby zabić 500 z damn rzeczy poziomie. i można delevel. tak możesz mieć tylko osiągnęła poziom 51 i miał 0,36 punktów na 100. następnie umierają i tracą 5 i musiał zabić całą kiść więcej potworów tylko do osiągnięcia poziomu 51 ponownie.

Niestety, w rzeczywistości jest to, że WoW jest najlepszym MMO nie zawsze był i prawdopodobnie zawsze będzie.
Warhammer miał zastąpić WoW, ale nie ma szerokiej bazy użytkowników w ogóle. nie wielu ludzi jak on, a to więcej niż jeden brzdęknięcie była godnej gry.

uczciwie i nie niepokoić z jakimkolwiek innym mmos ponieważ nie są tak dobre kilka z nich.

My System: Ezechiela

Procesor (y):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Płyta główna:
MSI P-35 Neo Combo chipsetem
Pamięć RAM:
2 koncerty G. Skill DDR2 800MHz
Karta graficzna (y):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Karta dźwiękowa:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
160 kabriolet SATA dysk Western Digital
Optical Drive (s):
ASUS CD-ROM 16x DVD-RW combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster przypadku Antec Earthwatts 500W
Chłodzenie:
3x stanie 120 fanów, 1 zasobów procesora wentylator
Sieć / Internet:
Brighthouse Kabel 1MB / s
Monitor (y):
22 calowy panoramiczny Samsung
Operating System (-y):
Windows XP Pro SP2
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.