![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj I'm playing wow atm, ale grafika jest stare i nudne .. So I'm kinda szuka nowego MMORPG mogę grać I tryed partii, nikt z nich catched mnie zrobił jak wow .. jeden wykaz tych I've tryed: EverQuest 1-2 Guild Wars Eve Online Sword of nowy świat ... I kilka więcej, nie pamiętam nazwy Anyways, istnieją MMORPG's out there, które wyglądają jak abit wow? I resenly słyszał Warhammer i woundered, jak to było. ma ktoś był w wersji Beta i mogą mi powiedzieć, jak to jest? gry, fabuły, grafiki? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie wiem zbyt wiele o Warhammer. ale wiem o podobnej gry, która ma bardzo podobne gry. Flyff jest godna MMO. ale koreański więc insanely są trudne zrównanie wymagań i surowych kar za śmierć.
kiedy osiągną poziom około 50, w tym gry, to osiągnie punktu, w którym you're getting tak mało exp zacznie utraty jego odwołania. oraz kary za umierania w tej grze jest po utracie 5 punktów exp. sposób to działa to trzeba gromadzić 100 punktów. i jeśli poziom pięćdziesiąt, będziemy walczyć potwory, które są 12 poziomy wyższe niż ty, i tylko o 0,2 exp na potwora. tak byłby zabić 500 z damn rzeczy poziomie. i można delevel. tak możesz mieć tylko osiągnęła poziom 51 i miał 0,36 punktów na 100. następnie umierają i tracą 5 i musiał zabić całą kiść więcej potworów tylko do osiągnięcia poziomu 51 ponownie. Niestety, w rzeczywistości jest to, że WoW jest najlepszym MMO nie zawsze był i prawdopodobnie zawsze będzie. Warhammer miał zastąpić WoW, ale nie ma szerokiej bazy użytkowników w ogóle. nie wielu ludzi jak on, a to więcej niż jeden brzdęknięcie była godnej gry. uczciwie i nie niepokoić z jakimkolwiek innym mmos ponieważ nie są tak dobre kilka z nich. My System: Ezechiela
|