![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Sunt joc wow atm, dar grafica este vechi, şi plictisitor .. Deci Sunt cam cauta un nou MMORPG-ul nu pot juca Am tryed mult, nici unul dintre ei mi-au catched ca wow facut .. o listă a acestor Am tryed: Everquest 1-2 Guild Wars Eve Online Sword a noului lume ... Şi mai multe, eu nu aduc aminte numele Oricum, există nici un MMORPG-ul de acolo, care arata ca abit wow? Am auzit de resenly Warhammer, şi woundered, cum a fost. a fost cineva în Beta şi pot să-mi spui cum e? joc joc, storyline, grafica? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu ştiu prea multe despre Warhammer. dar stiu ca un joc similar, care a foarte asemănătoare gameplay. Flyff decentă este un MMO. dar este coreeană astfel încât există insanely dificil leveling cerinţele şi sancţiuni severe în caz de deces.
când atinge nivelul de aproximativ 50 la acest joc, se ajunge la un punct în care nu sunteţi atât de puţin obţinerea exp de a începe pierde sale recurs. şi a pedepsei cu moarte pentru că în joc este să pierzi 5 puncte exp. modul lui de funcţionare este de ce trebuie sa acumuleze 100 de puncte. şi atunci când sunteţi nivel cincizeci, veţi lupta monştri care sunt 12 nivele mai mari decât tine, şi numai despre 0.2 exp pe monstru. aşa că ar fi să-l omori pe nenorocita aia de 500 de lucruri la nivel. şi puteţi delevel. aşa că ar putea avea doar a ajuns la nivelul 51 şi a avut 0.36 puncte din 100. apoi mor, şi-au pierdut 5 şi de a ucide o gramada monştri mai mult doar pentru a ajunge la nivelul 51 din nou. Din păcate, realitatea este că WoW este cel mai bun MMO nu a fost vreodată, şi probabil va fi vreodată. Warhammer a fost menit să înlocuiască WoW, dar nu există o gamă largă de utilizator de bază de la toate. nu o mulţime de oameni ca el, şi aceasta a fost mai mult un chix decât că a fost un joc decent. Sincer, nu i-ar deranja cu orice alte mmos pentru că nu sunt atât de puţine bune. Sistemul meu: Ezekiel
|