![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Já hraji wow atm, ale grafická je staré a nudné .. Tak som trochu hľadal nové MMORPG nemůžu hrať I tryed veľa, nikto z nich catched mi to ako wow .. jeden zoznam tých som tryed: Everquest 1-2 Guild Wars Eve Online Meč nový svet ... A ešte niekoľko, já nevím, meno Tak ako tak, sú tu nejaké MMORPG je tam vonku, ktoré vyzerajú, ako abit wow? I resenly počul o Warhammer a woundered, ako to bolo. má niekto v beta verzii a môžete mi povedať, ako to je? hry, príbehom, grafika? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neviem nič o Warhammer. ale viem o podobnú hru, ktorá má veľmi podobné hry. Flyff je slušný MMO. ale je to korean takže sú šialene ťažké vyrovnávanie požiadavky a sankcie pre prípad smrti.
keď sa dostanete zhruba na úrovni 50 v tejto hre, sa dostane do bodu, kedy ste získali tak málo exp štarte stratí svoje odvolanie. a pokuta za zomiera v tejto hre je stratíte 5 bodov exp. spôsob jeho práce je máte akumulovať 100 bodov. a ak ste na úrovni päťdesiat, budete bojovať monstra 12 úrovní, ktoré sú vyššie ako tie, a získať len asi 0,2 exp za monštrum. takže máte zabiť 500 zo zatratenie veci na úrovni. a môžete delevel. takže by mohol mať práve dosiahla úroveň 51 a mal 0,36 bodov zo 100. potom zomiera a stráca 5 a zabiť veľa viac monstra len na dosiahnutie úrovne 51 znovu. Bohužiaľ, skutočnosť je, že WoW je najlepšie MMO tam niekedy bol, a pravdepodobne nikdy nebude. Warhammer mala nahradiť WoW ale nie je širokej užívateľskej základne vôbec. nie je veľa ľudí, ako je, a to bolo viac o flop, ako že je to slušná hra. čestne i nebude obťažovať so žiadnou inou mmos pretože sú tak málo dobrých manažérov. Môj systém: Ezechiel
|