мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Уархаммер?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Мар 2008, 06:47
Мембер Гроуп

Default Уархаммер?

Здраво

Ја сам играјући Вау банкомата, али графичка је стара и досадна ..
Тако сам кинд траже нови ММОРПГ могу играти

ЈА трыед пуно, но неки од њих имају цатцхед мене чинио као Вау ..
један од тих листа И'ве трыед:
Еверкуест 1-2
Гуилд Уарс
Еве Онлине
Мач у нови свет
... И мало више, не сјећам имена

Аныуаыс, јесу ли каквих ММОРПГ-а вани, који изгледају попут абит Вау?
Ресенлы сам чуо за Уархаммер, а уоундеред, како је било. Да ли је неко био у бета и могу рећи како ми је то? играти игру, приче, графичке?
Old 31. Мар 2008, 00:36
Донаторска Група

Default Уархаммер?

Не знам много о уархаммер. али ја знам за сличну игру која има врло сличне игре. Флыфф је пристојан ММО. али постоје и корејском тако тешко инсанелы нивелирање захтевима и строжи казне за смрт.

када достигнете ниво 50 у грубо да игра, да досегне тачку у којој се добије тако да се почне мало ЕКСП губљење његова жалба. а казна за умирање у тој игри је ли изгубићете ЕКСП 5 бодова.

начин на који то ради да је имате накупи 100 бодова. а кад си на нивоу педесет, борити ћете чудовишта која су 12 степена виша од вас, а само око 0,2% ЕКСП чудовиште. тако да бих се убити 500 ствари које треба осудити на нивоу. и можете делевел. тако да могу да имају само достигла ниво 51 и имао 0,36 бодова из 100. затим умре, и изгубићете 5 и морам убити цела хрпа чудовишта више само до нивоа 51 поново.

Нажалост, реалност је да Уоу је најбољи ММО икада био тамо, и вероватно ће увек бити.
уархаммер је значило заменити УОУ али нема широку базу корисника на све. није пуно људи попут њега, и то је био више од скљокати него пристојан игру.

искрено нисам хтео гњавити са било којим другим ммос јер има тако мало добра мотивација.

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц