![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво
Ја сам играјући Вау банкомата, али графичка је стара и досадна .. Тако сам кинд траже нови ММОРПГ могу играти ЈА трыед пуно, но неки од њих имају цатцхед мене чинио као Вау .. један од тих листа И'ве трыед: Еверкуест 1-2 Гуилд Уарс Еве Онлине Мач у нови свет ... И мало више, не сјећам имена Аныуаыс, јесу ли каквих ММОРПГ-а вани, који изгледају попут абит Вау? Ресенлы сам чуо за Уархаммер, а уоундеред, како је било. Да ли је неко био у бета и могу рећи како ми је то? играти игру, приче, графичке? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не знам много о уархаммер. али ја знам за сличну игру која има врло сличне игре. Флыфф је пристојан ММО. али постоје и корејском тако тешко инсанелы нивелирање захтевима и строжи казне за смрт.
када достигнете ниво 50 у грубо да игра, да досегне тачку у којој се добије тако да се почне мало ЕКСП губљење његова жалба. а казна за умирање у тој игри је ли изгубићете ЕКСП 5 бодова. начин на који то ради да је имате накупи 100 бодова. а кад си на нивоу педесет, борити ћете чудовишта која су 12 степена виша од вас, а само око 0,2% ЕКСП чудовиште. тако да бих се убити 500 ствари које треба осудити на нивоу. и можете делевел. тако да могу да имају само достигла ниво 51 и имао 0,36 бодова из 100. затим умре, и изгубићете 5 и морам убити цела хрпа чудовишта више само до нивоа 51 поново. Нажалост, реалност је да Уоу је најбољи ММО икада био тамо, и вероватно ће увек бити. уархаммер је значило заменити УОУ али нема широку базу корисника на све. није пуно људи попут њега, и то је био више од скљокати него пристојан игру. искрено нисам хтео гњавити са било којим другим ммос јер има тако мало добра мотивација. Мы Сыстем: Езекиел
|