![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ama grafik old, vay ATM oynarken yaşıyorum ve sıkıcı .. Yani Ben çok ben oyuna yeni bir MMORPG arıyor Ben, vay gibi .. yaptım bunları bana catched var kimse çok tryed Ben bu tryed sonra bir listesi: Everquest 1-2 Guild Wars Eve Online Kılıç, yeni dünya ... Ve daha az I adını hatırlamıyorum Zaten var olan MMORPG var olan Abit bak vay gibi? Ben resenly Warhammer of duydum ve woundered, nasıl oldu. ve herkes Beta gösteren nasıl olduğunu bana söyleyebilir misiniz? Oyun oynamak, storyline, grafik? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben çok ilgili Warhammer bilmiyorum. ama çok benzer Oyuna sahip benzer bir oyun biliyorum. Flyff bir mmo olduğunu. ama korece's insanely şartları ve ölüm için ağır cezalar tesviye zor çok var.
Ne zaman bu oyunda kabaca düzey 50 ulaşmak, bir noktası çok az da itiraz kaybetmeden başlar exp alıyorsanız ulaşır. ve oyunda 5 exp puan kaybetmek olduğunu ölmek için ceza. çalışılan yoldur size 100 puan toplamak gerekiyor. ve ne zaman düzey elli ediyorsanız, ve size daha 12 düzeyleri yüksektir canavarlar mücadele edeceğiz sadece canavar başına 0,2 exp hakkında almak. böylece düzeyine 500 lanet şeyi öldürmek zorunda ediyorum. ve delevel olabilir. bu nedenle sadece 51 seviyesine ulaşmış olabilir ve 100 dışında 0,36 puan vardı. sonra, ölmek ve 5 kaybedecek ve sadece 51 düzeyinde yeniden ulaşmak için bir sürü daha canavar öldürmek zorundayız. maalesef gerçek bu WoW hiç, ve büyük olasılıkla hiç oldu olacak en iyi mmo var olmasıdır. Warhammer WoW yerine ama oldu bir geniş kullanıcı tabanı hiç değil. it gibi pek çok insan ve daha iyi bir oyun olduğunu bir çarpma sesi daha fazla oldu. Gerçekten ben başka mmos çünkü çok az sayıda iyi olanlarla rahatsız etmem. Benim Sistemi: Ezekiel
|