менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Warhammer?

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 січня 2008, 06:47
Член групи

Default Warhammer?

Привіт

Я граю в Wow атм, але графічне старий, і нудно ..
Так що я цікаве у пошуках нової MMORPG Я можу грати

Я Tryed багато, ні одна з них зловив мене, як Wow зробив ..
Список тих, кого я вже Tryed:
Everquest 1-2
Guild Wars
Eve Online
Меч новий світ
... І ще декілька, я не пам'ятаю назви

У будь-якому разі, чи є які MMORPG's там, ABIT, які виглядають як WoW?
Я чув про resenly Warhammer, і woundered, як це було. Хто-небудь був в бета і може розповісти мені, як вона є? гри, сюжетом, графічної?
Old 31 січня 2008, 00:36
Донор групи

Default Warhammer?

Я не багато знаю про Warhammer. але я знаю, аналогічна гра, яка має дуже схожий геймплей. Flyff є гідною MMO. але це корейський тому шалено важкий вирівнювання вимоги і суворі покарання за смерть.

коли ви досягнете рівня приблизно 50 в цю гру, вона досягне точки, де ви отримуєте так мало досвіду він починає втрачати апеляцію. і покарання за вмираючим у цій грі ви втратите 5 очок досвіду.

Все працює дуже потрібно спочатку накопичити 100 балів. І коли ви п'ятдесят рівня, ви будете битися з монстрами, які 12 рівнів вище, ніж ви, і тільки отримати близько 0,2 досвіду за монстра. так що ви б, щоб убити 500 прокляту річ рівні. і ви можете delevel. щоб ви могли тільки що досягли рівня 51 і були 0,36 бали з 100. потім вмирають, втрачають 5 і змушені вбивати цілий букет більше монстрів просто досягти рівня 51 разів.

На жаль, реальність така, що WoW є кращою MMO є хоч один, і, ймовірно, коли-небудь буде.
Warhammer була покликана замінити WoW, але не існує широка база користувачів на всіх. не подобається дуже багатьом людям, і воно було більше флоп, ніж вона була гідної гри.

чесно кажучи, я б не возитися з будь-якими іншими морськими ссавцями, оскільки існує дуже мало хороших.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Reply

Register

Закладки
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.