![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт Я граю в Wow атм, але графічне старий, і нудно .. Так що я цікаве у пошуках нової MMORPG Я можу грати Я Tryed багато, ні одна з них зловив мене, як Wow зробив .. Список тих, кого я вже Tryed: Everquest 1-2 Guild Wars Eve Online Меч новий світ ... І ще декілька, я не пам'ятаю назви У будь-якому разі, чи є які MMORPG's там, ABIT, які виглядають як WoW? Я чув про resenly Warhammer, і woundered, як це було. Хто-небудь був в бета і може розповісти мені, як вона є? гри, сюжетом, графічної? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не багато знаю про Warhammer. але я знаю, аналогічна гра, яка має дуже схожий геймплей. Flyff є гідною MMO. але це корейський тому шалено важкий вирівнювання вимоги і суворі покарання за смерть.
коли ви досягнете рівня приблизно 50 в цю гру, вона досягне точки, де ви отримуєте так мало досвіду він починає втрачати апеляцію. і покарання за вмираючим у цій грі ви втратите 5 очок досвіду. Все працює дуже потрібно спочатку накопичити 100 балів. І коли ви п'ятдесят рівня, ви будете битися з монстрами, які 12 рівнів вище, ніж ви, і тільки отримати близько 0,2 досвіду за монстра. так що ви б, щоб убити 500 прокляту річ рівні. і ви можете delevel. щоб ви могли тільки що досягли рівня 51 і були 0,36 бали з 100. потім вмирають, втрачають 5 і змушені вбивати цілий букет більше монстрів просто досягти рівня 51 разів. На жаль, реальність така, що WoW є кращою MMO є хоч один, і, ймовірно, коли-небудь буде. Warhammer була покликана замінити WoW, але не існує широка база користувачів на всіх. не подобається дуже багатьом людям, і воно було більше флоп, ніж вона була гідної гри. чесно кажучи, я б не возитися з будь-якими іншими морськими ссавцями, оскільки існує дуже мало хороших. Моя система: Єзекіїль
|