![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Мисля, че е Sims2.But ние всички имаме снимки ... за да ми кажеш твое! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не точно в игрите, но симулация тип неща няма интерес мен от време на време.
| |||
| |||
| Голяма площ за избор, има един милион игри за PC! Моята любима игра? Трудно е да се каже, но мисля, че дълбоко в своя CS: S! (Counter Strike: Източник) Някои goooood ден на тази игра! hehe, аз съм такъв nerd .. |
|
| |||
| |||
| При мен това е по-Counter-Strike: Източник или Дяволът май Извикай 3. Аз също да се насладят на NFS (нужда от скорост) игри. ![]() О, и аз също играят Neverwinter нощувки 2 (аз не знам дали сте чували за него) тя също е доста готин. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hard повикване M8 има толкова много достойни игри обичаше необходимостта скорост серия, GTA серии, но в която съм се върна е FEAR така предполагам този ми fav 4 сега
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| yer I lyk FPS игри и мъгла кажа Crysis и Дуум наистина ми отвори очите особено AI в Crysis о и Далечния Извикай. |
|
| |||
| |||
| половината живот на всички версии! |
|
| |||
| |||
| Halo 1/3 |
|
| |||
| |||
| Необходимост от Speed серия, GTA серии, Counter-Strike 1.6 и Source, Полет Gear, призива на Duty 4, NBA Live серия ... има sooooo много. не може да име просто една игра. О да, преди да се забравя, Liero. Тя е истинско древна игра (не в хола в пещерата тип) Искам да кажа като отдавна игра, но това е пристрастяване. Се сетих, че свири с братовчед ми на Windows 98. Google, тя е безплатна. |
|
| |||
| |||
| Странно никой не споменати Макс Пейн. Мисля, че това е голяма игра, тъй като разработчиците се тя да се движат по всяко ниска края машина и дори направи версия за Mac. Играта не страдат форма изостава и произвеждат едни от най-добрите графични че 32MB видео може да играе на него гладки за разлика от съвременните игри. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Коя игра, за да | xactly | PC & конзолата Gaming | 11 | 19 Авг 2008 15:05 |
| Нова игра | gaza14 | Изключено Тема Дискусия | 36 | 7 април 2008 03:34 |
| Стари PC игри | Kev64942 | PC & конзолата Gaming | 1 | 13 Сеп 2007 09:32 |
| Награда за играта си! | джунглата-bhoy | PC & конзолата Gaming | 4 | 1-ви септември 2007 12:36 |
| X-Мъже The Game | swordude | PC & конзолата Gaming | 1 | 21 Окт 2006 10:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |